• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkanie Warszawianek :)

PHELANIA gdzie te SKOROSZE?? HMMMM przyznam szczerze, że ja będę z dwójką więc taka wejściówka gdzieś to dla mnie spory koszt.
Spacerek po starym mieście wydaje mi się dobrą sprawą? Zawsze możemy gdzieś wejść na kawkę czy pizzę to dzieciaki z wózków wyjdą.

reklama
Kurcze dla mnie te skorosze za daleko troche,jak na podroz z dwojka dzieci.

Phelania a maly na starowce jak go puscisz to nie bedzie smigal na nozkach?? Moze nie bedzie tak zle co??

A jak nie to moze jednak te zlote tarasy chociazby na ta godzinke,potemmozemy sie przeniesc gdzies hmm.. no sama nie wiem gdzie:P

No i mi najbardziej jednak ta starowka odpowiada, bo juz na miejscu to Marika pobiega bez moim nerwow ze cos jej sie stanie.. A jak zmarzniemy to wlasnie jakas kawka czy pizza jak mowi dorota??:) albo po starowc pojdziemy do carefoura i tam jest ten mini placyk zabaw :)

Dziewczyny-wstepnie może byc 29 listopada jak dla mnie,tylko że ja tak do 16 moge potem musze wracać i dać samochód mojemu M bo jedzie do pracy na nocke-a bez samochodu komunikacją mam pare ładnych przesiadek-nie ukrywam że wolałabym Złote Tarasy-ale jak bedzie pogoda to Starówka może też byc-także ja z Ola sie piszemy

Jak bedzie pogoda to czemu nie, potem tak jak pisala Dorota mozemy isc na pizze-mam nadzieje ze może i Freyia zdąży sie dołączyć-fajnie byłoby sie wreszcie poznać.

A Maleństwo? Dałabyś rade z Zuzą tego 29 listopada?

Ja mogę z Emilka dojechać ale nawet jak się pośpiesze to najwcześniej na 15 ;/ szkoda ze to nie byl ten tydzień bo siedziałam na l4 na te oczy i byłam bez ograniczeń

Aga musialabym cos wykombinowac hm... Zebym wiedziala ze ladna pogoda bedzie to bym pociagiem sie wybrala a A raczej nie bedzie bo albo delegacja albo cały dzien w pracy musze pomyslec szkoda ze prawka nie mam to by bylo po klopocie jak cos wymysle to napewno dam znac :)

reklama
Cieszę się, że w końcu może uda nam się spotkać, o ładną pogodę musimy się pomodlić, najważniejsze aby coś tam nie padało bo jak zimnie to można siebie i dzieciaków grubiej ubrać.
Dla mnie też lepiej Starówka bo Mela też się wylata bez strachu o nią.
MALEŃSTWO a Ty skąd musisz dojechać??
Mam nadzieję, że dasz radę ja też pociągiem będą, choć mam prawko i auto to ja jednak jako kierowca do Warszawy nie przyjadę wolę pociąg.
Ok czyli myślę, że wstępnie jesteśmy umówione, Starówka, godzina hmmm to jeszcze do ustalenia ale myślę że w okolicach 13, do tej pory mam nadzieję wyrobić się u lekarza i dojechać z Banacha, parę przesiadek ale co tam, za pewne warto będzie.

FREYIA a nie możesz się ciut wcześniej z pracy urwać???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry