• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkanie Warszawianek :)

no to się nie spotkamy bo ja wyjeżdzam w lipcu i wracam w sierpniu a później to albo powrót do pracy albo szukanie nowej więc ... zobaczymy w takim razie to nie ma co planować tylko spontanem godzine wyznaczyć i tyle ... ale z nas ...:tak:

sporo nas z W-wy i okolic ale mega ciężko coś ustalić... szkoda

pozdrawiam

reklama
Kochane kobitki z Warszawy i okolic jutro z rodzinką wybieramy się do zoo, myślę że wyruszymy jakoś o 19 z domu, czyli na miejscu będziemy pewnie o 11.
Także jeśli któraś ma ochotę z nami się spotkać, będzie mi bardzo miło.
Także zbierajcie swoje pociechy, swoich panów i mam nadzieję, że uda mi się z wami spotkać.

Jest szansa, że będziemy jutro w zoo, ale nie umawiam się konkretnie bo to zależy od pogody i od tego czy ostatecznie nam się będzie chciało. Może będziemy rano a może po obiedzie więc wolę nic nie obiecywać. A jeśli pogoda nie pozwoli jutro to bedziemy w środę.

Wiec my tez sie deklarujemy do zoo na jutro oczywiscie jezeli pogoda dopisze:)
Ale nie tak rano:) Bedziemy pewnie kolo 12-13. Umowimy sie z Freyia i dotrzemy, wiec jesli Dorota bedziesz wczesniej to sie zdzwonimy i w zoo sie juz spotkamy, chyba ze na nas poczekasz:)

A jak reszta Warszawianek??

Dorota mam Twoj nr, zadzwonie do Ciebie jak bedziemy w zoo ale tez nie wiem ktora to bedzie godzina.. No i najwazniejsze to pogoda, bo jak bedzie co chwila padalo jak dzisiaj to my isc nie bedziemy. Ale jak bedzie tylko pochmorno to pojdziemy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry