• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkanie Warszawianek :)

Dziewczyny ja wiem, że to nie chodzi o oglądanie zwierząt. Przemyślę to i dam znać jutro wieczorkiem. Park praski to ten przy zoo.????
To ja poproszę nr. tel na priv do którejś z was>

reklama
Violett ja pojadę autobusem z wiatracznej 12:30, przy zabkowskiej jest 12:40
Tylko mam do Ciebie jakimś cudem dwa numery telefonu, możesz mi puścić sygnalek z prawidłowego? :)

dziewczyny a ja pytanie mam jeszcze bo też zastanawiam się nad przyjazdem autobusem bo będzie bardzo ciężko zaparkować
to może spotkamy się w okolicach miśków na solidarności i pójdziemy razem co wy na to ??? bo jeżeli pojade autem to od drugiej strony czyli starzyniaka bym była??

i w końcu staneło na godzinie 13?????

Freyia powinna byc Gosia, Ty i malenstwo..

Strasznie mi przykro, ze musze odwolac spotkanie bo bardzo chcialam sie z Wami spotkac, ale P pokrzyzowal mi plany niestety:(

Jezeli wam nie wyjdzie spotkanie to na bank bede wolna za tydzien, juz zapowiedzialam P ze nastepna sobote mam wolna, wiec jak by co to mozemy za tydz..

freyia wlasnie i moze agapa tez juz bedzie mogla bo wiecie moj tyle razy do wawy nie bedzie chcial jezdzic i dla mnie to musi byc taki konkretny termin a w lipcu tez moze byc :) wazne zeby sie tylko spotkac:P

reklama
a ja tu wpadłam żeby życzyć Wam udanego jutrzejszego spotkania !
Freiya- dla mnie połowa lipca ok ,nawet z M teraz gadałam czy by swoich dziewczynek nie powiózł do stolicy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry