• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkanie Warszawianek :)

No to rewelacja ze samochod juz sprawny:)

Dziewczynki podelsecie mi na priv swoje nr telefonu? zeby wrazie co mozna bylo sie do was dodzwonic :) Freiya Twój mam:D

A wgl Ewa Ty chyba i tak bedziesz jechala do zoo koło mnie to możemy sie umowic gdzies i isc sobie razem, od razu zachaczymy spacerek po parku sobie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam dziewczynki ale niestety nie przyjedziemy.
Żałuję bardzo, ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. Mamy teraz za dużo wydatków, a dojazd do Wawy i wejściówki do zoo też sporo by wyniosły. A jak potem mam się głowić skąd wziąść na pampersy i jedzenie to muszę odwołać moją obecność na spotkaniu.

Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zorganizujecie spotkanie i wtedy uda nam się przyjechać.

Wybaczcie.

Życzę udanego spacerku.

Dorota szkoda, ale moze sie uda jeszcze Wam przyjechac..

Pamietaj ze dzieci nie placa za bilety do zoo tylko Ty i K.. A nie mozesz przyjechac sama z Kacperkiem a Mela zostanie zobie z tata?? Ona byla niedawno z Toba w zoo wiec wielkiem krzywdy jej nie zrobisz.

No i jest jeszcze taka opcja ze jezeli bys przyjechala i dziewczyny sie zgodza to mozemy sie spotkac w parku i nie isc do zoo to bedzie zawsze taniej:) Bo to chodzi o to zebysmy sie poznaly a nie zwierzeta poogladaly :)

Dorator podpisuje się pod Violet ... a mój pomysł jest jeszcze taki że ja też mam karnet dla 2 osób do zoo więc 1 osoba może ze mną wejść to już koszt mniejszy a dzieci nie płacą, po za tym może jeszcze któraś z dziewczyn ma karnet a będzie sama???? to ewentualnie wszedł by twój M więc tylko podróżby was kosztował, oczywiście to tylo propozycja
co ty na to??

Violet a kto na tą chwilę będzie na spotkaniu???
wiem że Ty ,Freya, Ja i kto?????

reklama
Dorota no to sama widzisz ze jak byś przyjechala sama z Kacprem to bys zaplacila tylko za pociag :)

Gosia na te chwile to napewno bedziesz Ty z dziewczynkami, Ewa z Emilka, ja z Fabiankiem, i mam nadzieje jeszcze malenstwo z mężem i córa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry