reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

anineczko-ale jak w jeden?:sorry2:nie zmieszcze 2ch adresow,PPSow itp. (chyba ze nie kumam:sorry2:)Myslalam ze moze 2arjusze mam wyslac tej formy.Oddzielna na kazda z chat..
Dzieki za odp.

reklama
anineczko-ale jak w jeden?:sorry2:nie zmieszcze 2ch adresow,PPSow itp. (chyba ze nie kumam:sorry2:)Myslalam ze moze 2arjusze mam wyslac tej formy.Oddzielna na kazda z chat..
Dzieki za odp.

W ciągu jednego roku na formularzu zmieszczą się dwa adresy, tak przynajmniej na tej formie wygląda i tak mi babka w Citizen kazała wypełnić

no ja też się zabieram do tej formy, ale ta moja landlady jest lekko inna i nie mogliśmy jej pps zdobyć... w każdym razie ostatnio przez przypadek udało mi się zdobyć, więc teraz nie ma bata;P trzeba ruszyć 4 litery

no ja też się zabieram do tej formy, ale ta moja landlady jest lekko inna i nie mogliśmy jej pps zdobyć... w każdym razie ostatnio przez przypadek udało mi się zdobyć, więc teraz nie ma bata;P trzeba ruszyć 4 litery

nio wlasnie ja z pps landlorda mam problem bo powiedziala ze nie da bo to jej prywatna sprawa i juz i co teraz?? niby muwilyscie kiedys ze i tak dostane zwrot ale slyszalam ze takie formy bez pps nie rozpatruja:sorry2: i co ja mam zrobic??

Dzindziusia - czyli masz to samo co ja. ale moja (na moje szczescie) dala mi do podpisania dokumenty, na których byl jej pps i adres - więc szybko sobie spisałam;P

reklama
u mnie nie ma szans na jej pps bo od kiedy sie wyprowadzilismy ignoruje moje smsy i telefony
mam umowe najmu wszystko na papierze wiec nie wiem o co jej chodzi
myslicie ze bez ppsa wyslac te formy?? w sumie mam dowody ze chate wynajmowalam i dowody wplaty na jej konto tez

Do góry