luuuzna
Mama Alanka
krwawienie w pierwszej/drugiej dobie , póżniej takie jak pod koniec miesiaczki trwało chyba z 5dni...ok tygodnia już tylko lekkie plamienie aż do teraz...ale takie naprawde lekkie-samych mikro wkładek używam![]()
Szcześciara!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
krwawienie w pierwszej/drugiej dobie , póżniej takie jak pod koniec miesiaczki trwało chyba z 5dni...ok tygodnia już tylko lekkie plamienie aż do teraz...ale takie naprawde lekkie-samych mikro wkładek używam![]()
A mi się robi jakieś bolące zgrubienie po cesarce :-( 2 dni temu zdjęto mi szwy może dlatego ?kupiłam sobie maśc na zrosty ale na ból to nie poradzi :/
Laski a kąpałyście się już w wannie?

A mi się robi jakieś bolące zgrubienie po cesarce :-( 2 dni temu zdjęto mi szwy może dlatego ?kupiłam sobie maśc na zrosty ale na ból to nie poradzi :/

no ale jeszcze 3 tyg pologu wiec roznie moze byc... a tez z checia juz do gina bym poszla...Dziewczyny a kiedy po cesarce można zacząć stosować maść na bliznę? 3 tygodnie to chyba jeszcze za szybko nie? Bo nie jestem pewna, czy ta blizna się już wytworzyła. Ja po 1 operacji stosowałam maść cebulową Cepan- jest dość dobra. Tak samo można stosować Contratubex- też jest cebulowa, ale chyba ze 3 razy droższa od Cepanu, a działanie takie same.
Kup sobie i się nie martw...ja cepan używam - ładnie mi się blizna na twarzy zagoila po nim - prawie śladu nie ma
a nwet bylo calkiem przyjemnie. Ja nie bylam nacieta wiec mysle, ze to mi pomoglo. Owszem ilosc sluzu pozostawia wiele do zyczenia, ale niestety tak to juz jest przy karmieniu piersia.