Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
betsuuu ja tez jeszcze czekam na ten voucher i podobno IR ma na wysłanie pół roku.A tak wogóle to wysłaliście papiery na CHild benefit?Bo to chyba jest połaczone z tym voucherem
witam, ja założyłam konto w Familly Investment (chyba tak sie to dokładnie nazywa), i założyłam to, które wszyscy polecają dla dzieci czyli z jakimiś tam gwarancjami rządowymi. Mam tylko pytanie, orientujecie sie co będzie z tymi pieniążkami, jeśli wrócimy do Polski? Chyba nie przepadną tylko dlatego, że nie mieszkamy juz w UK :/ ?
gabids- no własnie nie wiem tak sie zastanawiam dlztego załozyłam ten watek myslałam ze mamy któe juz załozyły konta cos nam podpowiedza jakie jest najlepsze...........ale jak narazie to cichutko jest
HEj,ja tez sie zastanawiam gdzie pojsc z tym voucherem,mam do stycznia czas,mogloby to juz rosnac prawie rok,a ja lenia mam i sie nie umiem zdecydowac ani wybrac do banku. Jak nie pojawi sie tu zadna podpowiedz to chyba wybiore to family investment jak wyzej gdzies bylo wspomniane:-)
witam was serdecznie
we wtorek wybieram sie do konsulatu. obawiam sie kolejki bo zapisy przez internet nie obowiazuja juz. wybieramy sie autem w zwiazku z tym mam pytanie: moze ktoras z was sie orientuje czy tam gdzies niedaleko jest jakis parking i jak wykupic oplate za wjazd do strefy??
jestem przerazona tym wyjazdem bo jade z 6 tygodniowa coreczka...
stefanka - pod konsulatem jest kilka miejsc parkingowych, ale trzeba miec wielkie szczescie, zeby sie na nie zalapac; trzeba troszeczke pokrazyc po okolicznych uliczkach i napewno cos znajdziecie; a tu przez internet mozna wykupic oplate: Congestion Charging | Transport for London - mozna to zrobic po powrocie do domku
szkoda, ze zlikwidowali te zapisy przez internet, bedzie jeszcze wiekszy blagan, a bylo to dobre dla tych co przyjezdzali z daleka, przynajmniej mieli pewnosc, ze zalatwia swoje sprawy