Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no jakos bede szukac, kogo tym "uszczesliwic" :-) ale latwo nie bedzie, bo tu sie kosmetyki sypia jak gradem z kazdej strony... W szpitalu nie ma co, bo tam tez cos rozdaja a i polozna juz "straszyla", ze tez cos przynosi nowonarodzonym Tyle to dorosly nie zuzyje chyba przez rok
Mam do sprzedania prześliczne sandałki dziewczęce elefanten rozm. 21 Cena sklepowa 99zł, u mnie 65zł.
Firmy reklamować nie trzeba. Lenka dostała w prezencie, ale są na styk, wolę je sprzedać i kupić w rozmiarze 22.
Oddać ani wymienić nie możemy, bo ciotka zgubiła paragon.
Pieszczoszka sliczne sa te torby, pdoba mi sie ta granatowo limonkowo rozowa powiedz mniej wiecej jaki est koszt uszycia takiej torby i czas oczekiwania?
zalezy jaka torba . Mi szyła taki worek na zamek (szyla ją 2 dni) i zapłaciłam z przesyłką 52zl
ale zalezy jaka torebka i na jakie zapiecie i tak dalej ale mowie ci warto bo bardzo solidnie zrobiona