krewetka
mama
a ja chciałam sie pochwalic fura mojego dziecka...w końcu wóz dotarł...na żywo jest piękny!!!
potwierdzam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja chciałam sie pochwalic fura mojego dziecka...w końcu wóz dotarł...na żywo jest piękny!!!

dziewczyny ja nie wiem czy wszystko dobrze zamontowaliśmy w foteliku maxi cosi, naszemu dziecku się główka tak zapada, że napewno nie jest mu wygodnie, brodę na przycisnietą do klatki piersiowej,
ma ktoś fotelik maxi cosi i wkładał tam dziecko?
a macie wkładkę stabilizującą główkę?? może jak macie to za wysoko ona jest???dziewczyny ja nie wiem czy wszystko dobrze zamontowaliśmy w foteliku maxi cosi, naszemu dziecku się główka tak zapada, że napewno nie jest mu wygodnie, brodę na przycisnietą do klatki piersiowej,
dziewczyny ja nie wiem czy wszystko dobrze zamontowaliśmy w foteliku maxi cosi, naszemu dziecku się główka tak zapada, że napewno nie jest mu wygodnie, brodę na przycisnietą do klatki piersiowej,
Ja myślę, ze takie wkładanie kocyka, to nie jest najlepszy pomysł, bo może dziecku popsuc kregosłup. Generalnie fotelik powinien byc już tak wyprofilowany, zeby dzidzi było wygodnie i komfortowo. W koncu nie po to płacimy cięzkie pieniadze, żeby jeszcze coś kombinować! Ale specjalista nie jestem, moze by się jakiś fizjoterapeuta tu wypowiedział?bali, ja mam ten fotelik, ale oczywiście obecnej córci jeszcze nie mogłam do niego wkładać) natomiast miałam przy poprzednich córach i ten problem nie występował.
Może to dzięki wkładce dla noworodka, a może dlatego, ze w największe zagłębienie fotelika (koniec plecków, a początek pupy) wkładałam zwinięty mały kocyk. Ale dzidziuś, z tego co pamiętam, ma chyba taką pozycję w foteliku samochodowym, chyba że u Ciebie to mocno odstaje od "normy".
Ja myślę, ze takie wkładanie kocyka, to nie jest najlepszy pomysł, bo może dziecku popsuc kregosłup. Generalnie fotelik powinien byc już tak wyprofilowany, zeby dzidzi było wygodnie i komfortowo. W koncu nie po to płacimy cięzkie pieniadze, żeby jeszcze coś kombinować! Ale specjalista nie jestem, moze by się jakiś fizjoterapeuta tu wypowiedział?