Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja mam X-landera i gondolka ma około 75cm długości. Zmierzyłam też Tomka i ma 63cm, czyli jeśli tempo wzrostu zostanie zachowane, to zostało nam niewiele czasu![]()

no i zaliczyliśmy większe wyjście w chuście :-)
paradowałam z małym chyba z pół godziny po biedronce :-)
a mały w najlepsze wtulony i usnał.
ogólnie wrażenia ok, nie czułam jego wagi tylko meeega bliskość:-)
no i trochę za ciepło mi było, młodemu chyba też, bo buźkę miał potem gorącą i czerwoną od tego tulenia się.
ale ogólnie jestem zadowolona :-)

Moje drogieWiem, że to jeszcze dość odległy temat, ale ja już się nad tym zastanawiam. A mianowicie czy planujecie wozić swoje dzieci w gondolkach aż do wiosny? Ja nie wiem, czy moje dziecko jest takie duże, czy ta gondola jest tak mała, ale zostało mu jakieś 10 cm luzu na długość. A jeśli chodzi o szerokość, to już teraz miałabym problem, żeby go tam upchnąć w grubym spiworku... Zastanawiam się jak rozwiązać tą kwestię. I czy wozić go później na siedząco w gondoli, czy nie męczyć się zgyt długo i po prostu przejść na spacerówkę, jak Tomek tylko zacznie siedzieć...
dziecka ktore siedzi nie wolno wozic w gondoli chyba ze jest do tego celu specjalnie przystosowana a wiekszosc nie jest.
My też mamy x-landera i po Jagodzie wiemy, że jak będzie siedzieć to w gondoli juz nie wyleży. Dokłanie pół roku i jedn dzień po urodzeniu byl pierwszy spacer w spacerówce. To był też dzień, w którym Jagoda polubiła spacery, bo mogła wreszcie oglądać świat a nie czubki drzew i dachów. Zimą zawijaliśmy ją w kocyk zakładaliśmy x-landeowy śpiwór i było git.my też mamy x-landera, ale ja przenoszę mlodego do spacerówki jak tylko zacznie siadać, niestety pewnie będzie to na zimnę, wątpię, zeby mieścił się w zimę w gondolce w zimowym ubraniu- kombinezonie, raczej już spacerówka, na szczęście mam śpiworek do spacerówki i kombinezonik na zimę też już kupiliśmy![]()
Myślę, że dlatego, iż gondola nie ma pasów. Dziecko, które siedzi może się przegibnąć i wypaść ci z wózka, a gondola jest dość wysoko. Nie wiem, czy są inne przeciwwskazania. Nataliak??? Coś wiesz więcej?Też mi się to obiło o uszy, ale nie wiem dlaczego nie można. W każdym razie wolę włożyć Tomka do śpiworka i do spacerówki, niż kombinować w gondoli z podpieraniem plecków poduszką.