Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no wlasnie treba sie przelamac.. najpierw wiazalam tylko na sucho, bo jak mala sie budzi to ja zapominam o tej chuscie...wiolan - przełam sie... na poczatku moze Wam sie nie podobac ale to jest swietny pomysł na histerie i ukojenie dzieciaka![]()
wiolan, chustę po 3 razach mam opanowaną :-)
jedynie małż mi pomaga zarzucić na plecy, żeby się nie poskręcało, ale jeszcze 2-3 razy i sama się nauczę.
fakt, gorąco w niej jest, ale za to ta bliskość z maluszkiem jest cudowna :-)
i o dziwo nie bałam się, że młody wypadnie, albo coś![]()
do jakiego wieku maluszek jest noszony w chuście?
Moje drogieWiem, że to jeszcze dość odległy temat, ale ja już się nad tym zastanawiam. A mianowicie czy planujecie wozić swoje dzieci w gondolkach aż do wiosny? Ja nie wiem, czy moje dziecko jest takie duże, czy ta gondola jest tak mała, ale zostało mu jakieś 10 cm luzu na długość. A jeśli chodzi o szerokość, to już teraz miałabym problem, żeby go tam upchnąć w grubym spiworku... Zastanawiam się jak rozwiązać tą kwestię. I czy wozić go później na siedząco w gondoli, czy nie męczyć się zgyt długo i po prostu przejść na spacerówkę, jak Tomek tylko zacznie siedzieć...
A mianowicie czy planujecie wozić swoje dzieci w gondolkach aż do wiosny?