reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
heloł:-)
dzieki za dotychczasowe podpowiedzi.
mam od tej babeczki foto wszystkich 3 odcieni szarosci i fioletu (ten sam jest na dwóch zdjeciach, tylko tam gdzie gotowy spiworek to foto bylo robione jak swiecilo slonce) i mam nadal zdrpake... czy brac ta srednia szarosc (czy nie bedzie za ponuro??? w polaczeniu z czarnym wierzchem) czy fioletowy (czy nie bedzie zbyt roznil sie odcieniem?!):confused:
szare.jpg fiolet.jpg

reklama
heloł:-)
dzieki za dotychczasowe podpowiedzi.
mam od tej babeczki foto wszystkich 3 odcieni szarosci i fioletu (ten sam jest na dwóch zdjeciach, tylko tam gdzie gotowy spiworek to foto bylo robione jak swiecilo slonce) i mam nadal zdrpake... czy brac ta srednia szarosc (czy nie bedzie za ponuro??? w polaczeniu z czarnym wierzchem) czy fioletowy (czy nie bedzie zbyt roznil sie odcieniem?!):confused:
Zobacz załącznik 375712 Zobacz załącznik 375713

Fiolet :)

fiolet, fiolet, a czemu fiolet?! ;-)
moze jakies probki zamowie bo nie moge sie zdecydowac (a juz do szarosci bylam przekonana bo i sama wkładka jest szara)
IMG_0717.jpg

no dobra, szary ;P wiem, wiem, wozek wypasiony to i spiwor musi byc idealnie dopasowany ;) bryka ma sporo fioletu wiec ja wzielabym szary. i to moje ostateczne zdanie w tej kwestii ;P

dzięki dziewczyny:)
nataliak a moze jedank fiolet? ;P
to nie tak że spiworek ma byc nie wiadomo jak wycacany, tylko problem polega na tym, ze ja jeszcze wozka nie mam ;) i nie bardzo wiedziałam jak tu dobrać ten spiwór. kupuję go teraz bo wiadomo poza sezonem jest taniej. biorę sredni szary, wlasnie dlatego ze i wkladka jest szara.
któras z Was w ogole ma (albo bedzie miec) baby joggera? ja się napaliłam po przejazdzce pozyczonym-ma mega naciagna budke, fajne duze siedzisko, duzy kosz na zakupy i unikalny system składania (jedna reka mozna zlozyc a w drugiej dziecko trzymac;) cenowo tez spoko-udalo mi sie sprzedac x-landera wiec nie bedzie potrzeby dodatkowo wydawac kasiory ;)

Ostatnia edycja:
corina - ja długo byłam napalona na joggera - ale, ze trzeba bylo czekac na fiolet do czerwca, w miedzyczasie pojechalismy na wakacje i ponownie zapałałam wielką miłością do mojej Jane Nomad, pomysł upadł. Dawaj znaka jak sie sprawuje bo Jane ma "udzwig" do 15 kg i nie wiadomo kiedy padnie ;-)

reklama
Cześć,
Myślałyście do kiedy będziecie wozić dzieciaczki w wózkach?Mój często na bliższe trasy chodzi na nóżkach i mam dylemat,czy kupić na jesień/zimę spacerówkę,czy się obejdzie?Mam parasolkę,ale zimą w kombinezonie,czy śpiworku może to średnio wyglądać.Z drugiej strony,nie wiem,czy jeszcze będzie chciał wózkiem jeździć...Planujecie jeszcze powozić do wiosny :confused:

Ja też planuje do 3 roku korzystać z wózka. Przy dobrej pogodzie ze spacerówki. na gorsze warunki i zimę czy jakieś konkretniejsze wyjazdy spacerówka bo jest szersza, stabilniejsza i wygodniejsza- nie ma co ukrywać. a tak na drobniejsze wyskoki parasolka, biorę pod pache wózek, Olke za rękę i śmigam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry