reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
agate ja mam w tym wózku co dostałam zestaw 3 w jednym jest gondola na sam poczatek, sapcerówka na większe dziecko i fotelik samochodowy w kolorze granatowo zielonym, zdjęc nie mam bo wózek czeka u babci na wypranie

Fornetka, to tak jak ten, co ostatnio kupilam 3 w jednym i gondola i spacerowka i fotelik samochodowy plus spiworek na nozki i torba-przewijak. Ale Maclarena i tak mialam potem dla troche starszego dziecka kupowac. Ze wzgledu na porecznosc tego wozka. A tak dostalam za darmo i jest git.:-D

koleżanka podesłała mi link odnośnie wyboru fotelika samochodowego
wszystko o fotelikach samochodowych - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
szczerze to nie miałam jeszcze czasu żeby go przeczytać od deski do deski ale zerknęłam na chwilę i wydaje mi się być bardzo przydatny.. facet wygląda na kompetentnego - wystarczy podać mu swoje oczekiwania i markę samochodu a na pewno doradzi coś mądrego..

co do wozkow to ja teraz bedac na waszym miejscy tych ktore nie maja wozka kupowallabym taki

jest rewelacyjny !!!! akurat na nas kiedy rodzimy w maju,na zime maluszek juz bedzie moze troszke siedzial,a on jest naprawde ekstra

waltz09_red.jpg

Wózek ZOOPER WALTZ 7,7 kg+FOLIA+TACKA+OKRYCIE+KUR (915151657) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry