mamadzieci
Zaciekawiona BB
A jeśli dzieci ssa smoka to co niby lepsze też się w ten sposób wyciszają a smoka łatwiej zabrać niż palca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jakieś podłoże tego musi być. Ja dałam tylko radę a Ty zrób z tym co chcesz.To jakieś zaburzenia psychiczne mogą mieć miejsce? Może po prostu dziecku jakoś łatwiej z tym palcem już zasnąć
Jeżeli dziecko nie miało Smoczka to wiadomo że w większości dzieci będą ssać palce lub jakieś poduszki czy tam misie.. to jest naturalny odruchTo jakieś zaburzenia psychiczne mogą mieć miejsce? Może po prostu dziecku jakoś łatwiej z tym palcem już zasnąć
Jeżeli dziecko nie miało Smoczka to wiadomo że w większości dzieci będą ssać palce lub jakieś poduszki czy tam misie.. to jest naturalny odruchtylko że smoczka łatwiej oduczyć nić palce.
Ojej, nie od razu zaburzenia psychiczne, spokojnieTo jakieś zaburzenia psychiczne mogą mieć miejsce? Może po prostu dziecku jakoś łatwiej z tym palcem już zasnąć
u mnie się to zaczęło przy ząbkowaniu. Malucha wtedy odrzuciła smoczek i przeszła na palec...To jakieś zaburzenia psychiczne mogą mieć miejsce? Może po prostu dziecku jakoś łatwiej z tym palcem już zasnąć