reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Anna, co do objawów, to możesz mieć, ale urojone. Wiele kobiet, które pragnie dziecka potrafi sobie parę dni po stosunku wmówić, że ma jakiś objaw i że to ciąża. Lepiej poczekaj do @ i wtedy pomyśl. Trzymam &&&&& aby było po Twojej myśli. Najlepszy sposób na to, aby czas szybko leciał jest zajęcie się czymś :)

reklama
wanda_23 jak ja nie zwariuję do czasu miesiączki to będzie dobrze ... ale to chyba raczej na miesiączke mi sie zbiera bo i krzyż zaczynam czuć :(

Malusiolka @ powinnam dostać 6 grudnia ... a co do tego co pisałaś wcześniej. Wiem masz racje mogło mi się coś uroić ale tak pragne dziecka , że wariuje już dosyć długo się staramy więc rozumiesz .... i mówiąc ze dość długo sie staram to mówię o ponad roku już

dostalam lekkich plamien.... czekam az sie rozwinie:(

jutro podam termin kolejnej @

( mam caly czas mala nadzieje ze te plamienie to male nieporozumienie) ale bol miesiaczkowy jest... ahh do d.py...

Witam!

Dziewczyny trzyma kciuki za testujace!!! mam nadzieje ze zobaczycie II krechy:)

WItam nowe kolezanki ktore to zawitaly:)

Widze ze duzo z was gotuje rosolek:0 wiec i ja sie do tego dopisuje:) coreczka prosila wiec dostanie:)

wanda metaliczny smak w ustach? hehe podjerzane;p

Ja dzis bylam w aptece i cos na mdlosci kupilam, tak sie cieszylam ze bede sie lepiej czuc i co? po 30sekundach ssania tabletki myslalam ze pawia pusze...wrrr czyli musimy sie pomeczyc;/

wróciłam do domu, mały zasnął więc zaraz idę się do niego przytulić i mam nadzieję że się nie obudzi tak prędko :-).

Mąż mówi ze go coś mięśnie bola....jak się rozłoży to w ogóle jeden cykl na straty....jak pech to pech...

Susel ja wymiotowałam całą pierwszą ciąże (od początku do samego końca) i .... w końcu był taki czas że jadłam tylko jabłka bo po nich.... się najprzyjemniej wymiotuje. :-) durne obserwacje ale jak mi życie ułatwiły :-) może innym też pomogą

Uciekam do łóżka zanim mały wstanie!

Anna, dopisałam Ciebie :) &&&&& aby 6.12 był szczęśliwy dla Ciebie.

Widzę, że coraz więcej nas jest w Staraczkach :) A i chciałam napisać, że brzuch mnie zaczyna boleć. Znając moje szczęście @ przyjdzie dzisiaj, albo jutro. Jak już ma przyjść, to niech będzie w środę, bo jutro mój brat z mamą mają przyjechać, a ja nie chc
e co chwilę latać do kibelka ;/

Piaska, &&&&&& aby wszystko się ułożyło :*

Starających się:29V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,agamemnon,basik77,malgonia1
Czekamy na potwierdz.:
aureolcia - @ 22.11
kobietka - @ 23.11
2
Listopad

fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
aina110 - @ 27.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
Anna223 - @ 6.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia,

Malusiolka mam nadzieje że w tym roku mikołajki będą dla mnie szczęśliwym dniem :) trzymam kciuki za wszystkie z was dziewczyny które starają sie :) a wy trzymajcie za mnie :-) pozdrowienia kobitki

reklama
Nikitka o tych mdlosciach to chyba nie do mnie bo ja cale szczescie narazie ich nie mam. oczywiscie zamiast cieszyc to czasem mnie to martwi :-p

Do góry