reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

benfica moja szwagierka brała luteinę na podtrzymanie ciąży wiec glowa do gory wcale nie tak wcześnie 4.30 jak idę na 6, a 5.30 jak idę na 7 coś na tym forum jest nie tak z czasem bo mi wyświetla 2 godziny wczesniej niż piszę

reklama
Cześć babeczki :-)

Ale tego naprodukowałyście od wczoraj... rany!!! :tak:

Nie wiem czy ktoś coś do mnie pisał, ale zaraz ogarne ;-)

U mnie dziś potwooorny ból w krzyżu... schylić się nie można, leżeć nie wygodnie, siedzieć jeszcze gorzej. A mam pracę przed komputerem, więc nie wiem jak sobie ulżyć.

Zabrałam dziś ze sobą zabójcze śniadanie :szok: zabójcze pod względem ilości :zawstydzona/y: z domu zaimałam cały chlebek, do tego almette, paczka sera, 3 pomidory, masełko, 2 banany i nektarynki :laugh2::laugh2:
Jestem też mega rozdrażniona, biedny mój mąż.

bencifa - koniecznie daj znać co i jak po wizycie ;-)

o 9 odbieram wynik bety :tak:

Ostatnia edycja:
A ja chyba juz do was wracam, tak zerknelam a tu takie ciekawe tematy - rozmowy o bocianach z dziecmi, ze chyba tu bedzie mi weselej. Poza tym to jestescie kochane, zerknelam na liste czy mnie tam juz nie ma i jak zobaczylam swojego nicka to az sie wzruszylam. :zawstydzona/y:
dzis wieczorem bede probowac troche nadrobic ale juz dziekuje za wszystkie mile slowa!

nie wiem jak z tymi staraniami w tym cyklu, ja to bym chciala, ale planuje odstawic hormony wiec pewnie nic z tego. ale dla porzadku w tej licznej grupie mozecie wpisac mnie z terminem na 14.09 (wg ovufriend).

wszystkim nowym sukcesom gratulacje!

Susel...dobrze że jesteś ...bez Ciebie ten wątek jest pusty !!!
Jeśli nie ma przeciwskazań medycznych i czujesz się dobrze to działajcie...niezmiennie trzymam &&& :tak::tak::tak:
Pamiętam jak ja się czułam po poronieniu...a lekarz na SOR wcale mi w tym nie pomagał :-:)-:)-(

Suseł miło ze zerknelas.. teraz mozesz miec cykla bezowulacyjny po tym co sie stalo bo ginka mi to tlumaczyla ale na 100% nie wiem wiec na luzie, wiem ze Ci przykro ale wierze ze bedziesz hmm np lipcowka 2014??:-)Pasuje?\:-):tak:
Wikki zdroweczka i przytulacjie sie ile sie da!:-)
Straciatella czekamy na wyniki:-) no a sniadanie 1 klasa haha
Benfica czekam na info od lekarza ;-)
Centka tez tak czasem amm na poczatku mąż miał fochy bo nie wiedziała potem sie zarazil i teraz jak mamy to razem jeden od drugiego sie zaraza;p
u Mnie chyba wczoraj owu byla strasznie naiwanialy mnie jajniki nie wiem nawet ktory bardziej mokro i w ogole.. przytulanek ciag dalszy;-)jeszcze dzis bo od jutra nie bedzie kiedy bo malz w pracy;/

reklama
Do góry