Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
) wychodził taki cień szary na Pink Testach z serii Eco
Może to być cień kreski testowej, ale jeśli jest zabarwienia różowego, to myślę, że to jednak kreska. Powtórz z rana innym testem.
też mam dołasa. Śluz już kremowy, zero przejawów lepkości, jak śmietanka, czyli jak zawsze u mnie przed okresem. I wiecie co. W następnym cyklu nie będę brać Castagnusa. Fakt, że jestem w 20 dc, a mnie wcale cycki nie bolą (normalnie by już napitalały trochę od paru dni), ale sobie ubzdurałam, że ten brak wzrostu tempki, to przez tego niepokalanka.
Już siedzę jak na szpilkach, już się wsłu****ę w organizm. Nie lubię jak ten fioł przychodzi. Wiecie o co chodzi. Chciałoby się wiedzieć. No nawet jak się nie udało, to lepiej wiedzieć od razu, a nie tak w niepewności czekać i czekać..