musze sie z wami czyms podzielic... wlasnie na moim wykresie doszlo jedno serduszko
i moj mi powiedzial ze moje (.)(.) cos wieksze sa i czy jestem w ciazy! no normalnie az mi humor poprawil! wiem, ze za wczesnie, ale oczywiscie mi sie od razu przypomnialo jak ktoras pisala ze owu moze byc przed skokiem wiec moze mialam ja wczesniej. i w ten sposob zaczelam sie nakrecac! ach ten maz! a jeszcze dzis pisalam ewce ze jeszcze nie mam stresow przedtestowych!
malusiolka no w koncu! to teraz juz oficjalne gratulacje!! :-) az sie nie moge nadziwic ze jeszcze nikt nie zaktualizowal listy! zaraz wrzuce.
watpliwosci3 i jak tam u Ciebie? roziwnela sie @ czy to jednak nie @? bedziesz testowac dla pewnosci?
karotka to super ze znalazlas dobrego gin bo to najwazniejsze, napewno teraz szybko wyleczysz co trzeba wyleczyc i beda II. a moze jeszcze w tym cyklu... bedziesz testowac? znalazlas test?
i moj mi powiedzial ze moje (.)(.) cos wieksze sa i czy jestem w ciazy! no normalnie az mi humor poprawil! wiem, ze za wczesnie, ale oczywiscie mi sie od razu przypomnialo jak ktoras pisala ze owu moze byc przed skokiem wiec moze mialam ja wczesniej. i w ten sposob zaczelam sie nakrecac! ach ten maz! a jeszcze dzis pisalam ewce ze jeszcze nie mam stresow przedtestowych!malusiolka no w koncu! to teraz juz oficjalne gratulacje!! :-) az sie nie moge nadziwic ze jeszcze nikt nie zaktualizowal listy! zaraz wrzuce.
watpliwosci3 i jak tam u Ciebie? roziwnela sie @ czy to jednak nie @? bedziesz testowac dla pewnosci?
karotka to super ze znalazlas dobrego gin bo to najwazniejsze, napewno teraz szybko wyleczysz co trzeba wyleczyc i beda II. a moze jeszcze w tym cyklu... bedziesz testowac? znalazlas test?

jutro reszta jabłek, bo dziś już nie mam siły 
za to teraz na wieczór pojawił się śluz... jest raczej rozciągliwy, ale kleisty i bardziej mleczny niż przeźroczysty... kompletnie nie znam się na śluzie