reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Hejka :-)

u mnie 35dc.. jutro test i znowu mam stresa.. mam ochotę nie robić.. :-(

Malusiolka ojj nie poczekałaś na mnie.. :-p GRATULUJĘ Ci bardzo mooocno :* i ślij mi mnóstwo ciążowych fluidów na jutro!! :-) a gdzie suwaczek?

Susel też myślę że to ciąża :-) mocno &&&&&&&&

Lamorela ale Ty masz zakręcone te cykle.. a na becie w końcu byłaś?

Benfica &&&&&&&&&& za cykl :tak:

Karotka jedziemy na tym samym wózku.. u mnie też 35dc :-) i tak samo boje się testu..

testuje ktoś jutro?

natkusia, fluuuuuuidy lecą do Ciebie. Masa fluidów :D

Kochanie, nie czekałam, bo dzisiaj strasznie źle się czułam i przez 1,5h nie mogłam odczepić się od muszli. Postanowiłam za testować i są kreseczki :) A co do suwaczka, to na razie go nie będzie, bo nie wiem który to tydzień. Poczekam na wizytę u lekarza i wtedy ustawie :) Teraz stresuje się tym jak mam wszystkim powiedzieć ;/ Moja rodzinka mnie zje żywcem, a męża rodzina, to nawet nie wiem jak zareaguje. Przy 2 ciążach teściowie byli zachwyceni, a teraz może być gorąco. Tak samo widzę minę moich sióstr i mojej babci.. ;/ będzie ciężko..:dry:

natkusia nie robię na razie. Jeżeli to nawet była implantacja, to za wcześnie na wyniki, jak była to @, to najzwyczajniej w świecie żal mi na razie kasy.

lamorelka, mnie piersi nie bolą tylko same sutki i to nie zawsze. Tak samo jak na razie nie wymiotuje tylko mdli mnie co jakiś czas ;/ Śmierdzisz Kobieto ciążą i nie wyprzesz się tego :*:* beta wychodzi około 3 tygodnia po zapłodnieniu.

mi sie na 8 godzin uspokoilo i teraz przy siusianiu polecialo 4-5 kropel krwi .. czystej krwi .. w srodku czysto tylko bialy sluz bo sprawdzalam sobie w srodku czy to nie @ sie zaczyna .. co to moze byc za cholerstwo ? :(

watpliwosc, jeżeli będziesz miała takie plamienia to oznaczać może plamienie implantacyjne. Który to cykl? Trzymam &&&&&&&&&&&&

lamorelka, nie musisz się nakręcać. Dlatego poczekaj z betą do 2 tygodni :* &&&&&&&&&&&:*

natkusia, i to jeszcze jak u nas jest ;/ W ojej i w mojego męża rodzinie jest zawiść. Więcej kasy masz jesteś najgorszy, masz więcej dzieci k*rwą jesteś ;/ Nie mam aż tak super kontaktu z moją rodziną.

Ostatnia edycja:
Malusiolka będzie aż tak źle? Najważniejsze że to Wasza decyzja :tak: u nas wszyscy wiedzą, że się staramy co prawda moja mama i siostry próbowały mi przetłumaczyć żebym poczekała kilka miesięcy ale my nie mamy na co czekać :-) i to jest nasza decyzja

Lamorela nie wiem czego Ci życzyć.. mocno Ci dopinguje i trzymam &&&&&&&&&&&&& :*

ale ja się boooooooje jutraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

reklama
Malusiolka dlatego na chwilę obecną żyję swoim spokojnym życiem. Moja mama dzisiaj do mnie i męża, że widziała spodnie ciążowe idealne dla mnie, jak będą teraz za duże, to za parę miesięcy na pewno mi się przydadzą:szok: nic jej nie mówiliśmy, że się staramy. Stwierdziła też, że dzisiaj śniłam jej się ja w ciąży, dla mojego męża też się dziś śniłam w ciąży i mi się to śniło!

Do góry