Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mimimoo jestes niesamowitaczyli wszystkie razem z Toba czekamy w napieciu do jutra.
Kinia1 witamy! czyli w tym miesiacu juz sie staracie? daj date @ to wpiszemy Cie na liste!
benfica sluz powinien pojawic sie przed owu, moze byc nawet zaraz po @. najpierw lepki, potem kremowy, wodnisty i na koncu przy owu rozciagliwy, ale to tylko teoria oczywiscie.
Witaj Kinia1 i powodzenia! A powiedz czekasz na wyniki badań ze staraniem, czy zaczynacie od już?
Trzymam kciuki za jutrzejsze II - Ewka358, Mimimoo, Natkusia, Malusiolka!
Ja też szukam toważystwa fo wspólnego testowania, na sobotę 14ego, ktoś chętny? Aśku, Tamaguczi, Brr85?
Miłego dnia dziewczyny!
Susel - dzięki Kochana, Ty to mnie podniesiesz zawsze na duchuja ma skierowanie na betę i gin kazał mi iść w piątek teraz więc nie testuję wcześniej
nie wiem czy beta już wyjdzie? termin @ mam na sobotę. Nie wiem już staram się nie myśleć o tym
Nie miałam żadnego plamienia jak na implantację..
temperature zaczelam mierzyc dopiero tydzien temu .. a to i tak nic wiarygodnego z ta temperatura bo jestem przeziebiona ..
od przyszlego miesiaca zaczne mierzyc temperature od poczatku i robic testy owulacyjne
powoli zaczynam sie bac ze cos ze mna nie tak .. bo staramy sie o dziecko z moim partnerem od listopada .. tyle tylko ze ja wtedy mieszkalam w polsce a on w niemczech .. przyjezdzal raz na miesiac np na 4 dni wiec zdaje sobie sprawe z tego ze przez ten czas moglo nie wyjsc .. ale od 3 miesiecy mieszkamy juz razem i staramy sie caly czas no i dalej nie wychodzi![]()
do tej pory bralam to na spokoj ale powoli juz sie denerwuje.
jak ta wredna @ ma przyjść to niech przyjdzie a jak jestem w ciąży to niech wyjdzie ten głupi test 
trzymam kciuki
ok fajnie, ale to chyba emalia82 dziś testuje? Tak mi się wydaje. Ale dzięki :-) :-) trzymajcie do 20.09 może w końcu los się do mnie uśmiechnie