Witam Dziewczynki :* Dziękuję za kciuki, ale dzisiaj nie robiłam testu ;/ Źle się czuje i trochę ciemno przed oczami jest. Jutro na pewno będę robić teścik, chyba że coś mnie weźmie to później. Na razie jakoś ochoty nie mam, ale @ nie ma więc nadzieja jest. Mój mówi, że jestem w ciąży, nawet w żadne spodnie się nie mieszczę. Dlatego też wczoraj kupiłam 2 pary spodni, a dzisiaj jeszcze jakieś bluzeczki ( z myślą, aby brzuch się zmieścił jak będzie rósł).. Z tego co pamiętam to też natkusia jutro testuje, to nie będę sama
Mimimoo, jak tam Kochana? (właśnie zauważyłam, to do jutra z testowaniem) - dołączam się jak mogę
Biedroneczko, a już myślałam, że nas nie lubisz

Stęskniłam się za Tobą :*
centka Kochanie, jak będziesz mogła zajrzyj do nas i napisz co tam u Ciebie? Tęsknimy
lamorelka, jak tam? Jeżeli wczoraj na podpasce nic nie było tylko podczas wycierania jest szansa na fasolkę. Plamienie implantacyjne może mieć kolor brązowy, różowy i czerwony (żywą krew), tylko żeby skrzepów nie było.
Za wszystkie Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
emalia82,
brrr85,
mikaaa - dziewczyny, a u Was co tam? Dzisiaj 11-ty, a termin miałyście na wczoraj