wiikki, może i tańsze, ale moje dziewczyny mają uczulenie ma pieluszki dada i na chusteczki dada. Chusteczki używam Huggies.
Grzaneczko, wyjątkowo dobrze dzisiaj się czuje. Ale trochę coś ciśnienie się zmienia, bo od czasu, do czasu głowa pobolewa i na dodatek deszcz pada ;/ Poza tym ok. Dzisiaj zauważyłam, że za bardzo nie mogę jajka smażonego jeść
Dzisiaj z mężem postanowiliśmy.. jak pójdę na betę i będę wiedzieć, który tydzień ciąży to kupujemy łóżeczko

Wiem, że za wcześnie, ale przy dziewczynkach kupowałam rzeczy i nic się nie stało
benifica, moja rodzinka to raczej z choinki się urwała.. u nich nie jest do pomyślenia, że najmłodsza siostra szybko za mąż wyszła i ma 2 dzieci, a jak powiem o trzecim, to się rozpęta wojna. Ja wiem, że to nasza sprawa, ale przez nich znowu będę się stresować ;/
kaśkasiunia, może wyjść, a nie musi. Mi wychodziły bladziuchy i beta nie wyszła ;/ Pani z laboratorium powiedziała, żebym poczekała jeszcze z tydzień, a mój ginekolog, że beta wychodzi w 3 tygodniowej ciąży (po zapłodnieniu).