reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Malusiolka dobra jesteś :-D a na jaki rozmiar kupiłas bodziaka?

Ailatan to dobrze, że odpusciłaś może w końcu sie uda, jak podejdziecie na luzie do "sprawy"

reklama
ewka fajny ten filmik!

mallaika a masz pomiary tempki przez caly cykl czy tylko te kilka? bo jak kilka to ciezko stwierdzic, moze bete zrob.

wikki bardzo szybko dostalas pierwsza @, co?

Marchew nie smuc sie tak, jeszcze masz szanse zostac majowka a tu juz zalamanie? temperatura niska ale wyraznie wyzsza niz w pierwszej fazie oddzielonej przez ovu wiec spokojnie.

Ameliee mamy tu taka malusiolke ktora ustrzelila wlasnie 3 dziecko i kazde przy pierwszej probie wiec tez zycze Ci takich strzalow i obys nigdy nie musiala poznac problemow starankowych.

lamorela ale te Twoje cykle szalone, no troche za szybko na owu juz na nowy cykl! moze to jednak fasola... lepiej siknij na ciazowy za kilka dni;-) a jak Ci catagnus az tak skrocil cykle to tez chyba srednio...

Piaska zdawaj relacje co Ci tam lekarz powie!

auerolcia z wczesniejszych rozmow wynikaloby ze kazda staraczka i kazdy gin ma swoja wersje co do czestotliwosci, ale najczesciej sie spotkalam z tym ze najlpiej sie wstrzymac powiedzmy przez trzy dni a potem w okolicach owu kilka razy (do 3 dni przed i jeden po).

Anna Marczyk przykro mi :-( dlaczego myslisz juz o IVF? u siebie wszystko sprawdzalas? jeszcze macie przed soba badanie meza, a potem ewentualnie IUI a w miedzy czasie pewnie naturalnie zaskoczysz ;-)
ailatan dobrze Cie znow widziec :happy2: z tego co pamietam to nie robiliscie jeszcze za bardzo badan, dobrze pamietam? bo jak tak to moze sie przejdz jak juz zaczynasz watpic. mozesz sie utwierdzic ze wszystko ok i to tylko kwestia czasu wiec humor poprawiony albo znajdziesz cos co latwo poprawic i szybciej sie uda :happy2:

susel szybko, szybko, ale ja tam sie cieszę :) Pewnie dlatego, że dziecko mi całe noce przesypia i nie wstaje na nocne karmienie. Oby to była pierwsza @ i ostatnia przez najblizszy rok ;)

Mamusiolka pozwól, że trochę fluidków zabiorę :)

susel gin powiedział, że jeżeli mi pomoże i cykl będzie dłuższy niż 20 dni, a krótszy niż 30 to mam brać. Test owulacyjny ostatni zrobiłam w zeszłym cyklu pod koniec i była kreska, ledwo widoczna, teraz zrobiłam i jest mocno widoczna.

Co to tych bodziaków, to się nie dziwię! Ja ile razy jestem w sklepie jakimś co przypadkowo obok jest dziecięcy dział i jak widzę te malutkie ubranka, to aż mi się płakać chce! Widziałam ostatnio buty EMU dla dziewczynki chyba na 3-6 mcy!! Wiadomo, że to tylko dla ozdoby, bo dziecko jeszcze nie chodzi, ale piękne były! :tak:

wiikki - właśnie chyba całkiem na ludzie się nie da :-):shocked2: Ale i tak jestem z siebie dumna, że nie siedzę non stop na necie i nie czytam o ciąży :-D Dziś cały dzien czytam w pracy o oswajaniu szczurów :-D:happy2: Znalazłam nowe zajęcie :-D

susel - nie robiłam żadnych badań. Tzn. mój J robił badanie nasienia i wszystko wyszło w porządku, ale to jeszcze przed pierwszą ciążą, którą poroniłam :-( U gin byłam z miesiąc temu, miałam zrobić te wszystkie badania krwi, ona mi napisała co konkretnie, ale akurat wtedy na wakacje się szykowaliśmy, nie było czasu, więc teraz muszę zrobić, bo chyba jakoś w 3-6 dniu cyklu kazała.

A ja już nie wyrabiam. Nie cierpię być tak w zawieszeniu. działać nie mogę tylko czekam i czekam. Już mnie to czekanie wkurza. Dobrze, że chociaż dobre wieści co jakiś czas na forum idzie wyczytać, to człowieka trochę podbuduje.
A dziś wybieram się do kina, żeby oglądać teatr na żywo londyńskiego National Theatre „The Audience”, z Helen Mirren. Może być fajne
:-)

Malusiolka - przesłodziutkie :-)

Malusiola śliczne :) a mam pytanie z innej beczki, jaki rozmiar pieluszek zakładasz najmłodszej? Bo nie wiem ile się zaopatrzyć w 4. Moja jest bardzo szczupła ale nie chce przesadzic. 2 tyle nakupiliśmy ze 2 kartony pojechały do rodziców na strych, bedą na zaś ;)

reklama
Piaska, ja w kinie już dawno nie była, fajnie masz :) Miłego wieczorku życzę :*

wiikki, mojej od dłuższego czasu kupuję pieluszki z pampers 4+, a dada dobre były by 4 (są większe niż pampers). Moja najmłodsza córka waży 9,5 kg ;P

Ostatnia edycja:
Do góry