reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Mam mdłości, okropne, ogromne mdłości. Jak wszystkie objawy, które miałam przed tym @cosiem ustąpiły (oprócz sutków) to mdłości się mnie trzymają i puścić nie chcą, dziś już dwa poważne ataki były, trzeci skończę przed kibelkiem.

reklama
ja po wczorajszych dwoch lekkich krwawieniach juz mam sie dobrze i (odpukac) chyba ustąpiło ... tylko podbrzusze kuje mnie cos a tak to lekkie przeziebienie trzyma.

Lamorela spróbuj może jeszcze jednego tescika co ? bedzie pewnosc czy tak czy nie :). bo jak jestes w ciazy to chyba trzeba by było ruszyc do ginekologa sprawdzic czemu tyle krwawilas .. ja tam dalej trzymam kciuki za Ciebie i dzidzi w brzuszku :)

Dzieuje dziewczyny - na razie do mnie to jakaoś nie dociera ;) może gdybym zobaczyła dwie równie mocne krechy ;))

Piaska - rano taki zwykły z allegro dodawany do testów owu więc chyba nic szczególnego, później bobo-test płytkowy25 mlU/ml dlaczego pytasz? :)jakieś sugestie?

rozumując tak wprost to jeśli dwa testy o niższej czułości wyszły choć z bladymi kreskami to ten o wiekszej czułości też powinien wyjść - chyba wolałbym jednak konkretną betę...

a nie iwem gdize na nią pójść.

dziewczyny jak to jest z tym starankiem? Lepiej codziennie czy co drugi dzień? Ja gdzieś wyczytałam że lepiej co drugi dzień ale widzę że tu większość codziennie albo i 2 razy dziennie i teraz już sama nie wiem :baffled:

Piaska da się kupić na allegro testy o czułości 10 mlU/ml?? A tak w ogóle to ja się dopiero tutaj dowiedziałam że są testy o różnej czułości :zawstydzona/y:

reklama
aureolcia - jeśli testy nie kłamią i rzeczywiście jestem w ciąży to udało się przy współżyciu - 4 razy w zciągu cyklu - z tego OSTATNIE w cyklu dwa dni przed owu, więc co dwa dni też by wystarczyło ;)

Do góry