Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale mąż się wypości to potem będziemy szaleć i nadrabiać wyluzowałam trochę bo czekałam jak na szpilkach na owu ,a u taty zapomniałam ,że na to czekam i teraz na luzie sobie zaczekam i chcę też kochać się wtedy kiedy będziemy mieli ochotę na to i tak mi radził pan doktor też , a mam takie pytanie bo nas tu trochę jest i może któraś z Was się z czymś takim spotkała moja szwagierka ma problem lekarz kazał jej odstawić na 2 miesiące tabsy anty i ona tak zrobiła w zeszły weekend chyba przestała brać ,a od wczoraj ma dziwne objawy leci jej jakiś płyn z sutków i ma plamienie i bóle brzucha może coś wiecie czy tak się czasem zdarza ona bardzo się boi ,że może być w ciąży np ,a ma już 3 dzieci i nie planowała kolejnych jakby któraś z Was coś słyszała czy coś to napiszcie będę wdzięczna ona idzie do lekarza ,ale dopiero w poniedziałek .Tak wtedy się rejestrowałam i rozglądałam w temacie o zaczęliśmy wtedy myśleć o dzieciątku, tylko że przetrzymywałam bo nie miałam odpowiedniej umowy w pracy, a jak dostałam umowę to udało nam się "zrobić" Zuzięmikaaa - widzę, że też się w 2011 roku w tym serwisie rejestrowałaś :-)
Wiesz tylko wolałabym żeby mi wyszły testy lub beta, a ani to nie wyszło, ani to i taka nie pewność... Jak ma przyjść @ to wolałabym żeby już przyszła, bo nie wiedza jest masakrą...mikka, mi beta nie wyszła. Testy wychodzą i dlatego też w niedziele lecę na krew. Dzisiaj jest 33 dc i zamiast @ mam śluz kremowy i to sporo, aż leci ze mnie. Więc nie denerwuj się, są szanse :*
dziś mam 10dc... to znaczy, że coś tam zaczęło wzrastać, bo 2 dni temu nie było nic
czy jest jakaś zależność, że jak się pojawi ta druga kreska, to ciemniejsza będzie za ileś dni? czy ovu spodziewać się gdzieś za 3-4 dni czy za 8 też może być? bo ja nie wiem, ile ten mój cykl będzie trwał ze względu na poprzednie wywoływanie