reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
mikka, mi beta nie wyszła. Testy wychodzą i dlatego też w niedziele lecę na krew. Dzisiaj jest 33 dc i zamiast @ mam śluz kremowy i to sporo, aż leci ze mnie. Więc nie denerwuj się, są szanse :*

ja też mam testy owu w tym tygodniu mi przysłała koleżanka z forum ,ale chyba z nimi zaczekam do następnego cyklu bo przez tego grzyba mam teraz post :sorry2:ale mąż się wypości to potem będziemy szaleć i nadrabiać wyluzowałam trochę bo czekałam jak na szpilkach na owu ,a u taty zapomniałam ,że na to czekam i teraz na luzie sobie zaczekam i chcę też kochać się wtedy kiedy będziemy mieli ochotę na to i tak mi radził pan doktor też , a mam takie pytanie bo nas tu trochę jest i może któraś z Was się z czymś takim spotkała moja szwagierka ma problem lekarz kazał jej odstawić na 2 miesiące tabsy anty i ona tak zrobiła w zeszły weekend chyba przestała brać ,a od wczoraj ma dziwne objawy leci jej jakiś płyn z sutków i ma plamienie i bóle brzucha może coś wiecie czy tak się czasem zdarza ona bardzo się boi ,że może być w ciąży np ,a ma już 3 dzieci i nie planowała kolejnych jakby któraś z Was coś słyszała czy coś to napiszcie będę wdzięczna ona idzie do lekarza ,ale dopiero w poniedziałek .

mikaaa - widzę, że też się w 2011 roku w tym serwisie rejestrowałaś :-)
Tak wtedy się rejestrowałam i rozglądałam w temacie o zaczęliśmy wtedy myśleć o dzieciątku, tylko że przetrzymywałam bo nie miałam odpowiedniej umowy w pracy, a jak dostałam umowę to udało nam się "zrobić" Zuzię :)
mikka, mi beta nie wyszła. Testy wychodzą i dlatego też w niedziele lecę na krew. Dzisiaj jest 33 dc i zamiast @ mam śluz kremowy i to sporo, aż leci ze mnie. Więc nie denerwuj się, są szanse :*
Wiesz tylko wolałabym żeby mi wyszły testy lub beta, a ani to nie wyszło, ani to i taka nie pewność... Jak ma przyjść @ to wolałabym żeby już przyszła, bo nie wiedza jest masakrą...

Kobietka- ja odstawiłam tabsy końcem czerwca i dokładnie 01.07. dostałam krwawienie z odstawienia, było ono dłuższe i też kilka dni plamiłam, piersi bez zmian. Mój gin powiedział mi, że po odstawieniu pierwszy cykl zapewne będzie dłuższy bo jajniki muszą podjąć pracę - i tak było. Szwagierka może spać spokojnie, bo nawet jeśli uprawiała sex w tygodniu poprzedzającym odstawienie piguł, to raczej wątpie by w ciągu pierwszych dni po odstawieniu doszło do owulacji i pierwszych objawów. Ja obstawiam wariacje po odstawieniu :)

grzankaa :-( no miałam nadzieję, że ta moja poranna pomyłka będzie prorocza :-( ale szansa jeszcze jest ;-)

ja też dziś na teście ovu mam 2 kreski, druga jaśniejsza ale jest :tak: dziś mam 10dc... to znaczy, że coś tam zaczęło wzrastać, bo 2 dni temu nie było nic :-p czy jest jakaś zależność, że jak się pojawi ta druga kreska, to ciemniejsza będzie za ileś dni? czy ovu spodziewać się gdzieś za 3-4 dni czy za 8 też może być? bo ja nie wiem, ile ten mój cykl będzie trwał ze względu na poprzednie wywoływanie :dry:

Cześć Dziewczyny,

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, gdyż przez jakiś czas się nie odzywałam, ale podczytywałam Was... :)

Widzę, że rozmawiacie o testach owulacyjnych z Allegro. Chciałam Wam powiedzieć co ostatnio zaobserwowałam. Kupiłam oczywiście testy na Allegro. Kilka pierwszych jakie robiłam w ostatnim miesiącu miało strasznie krótki ten pasek do zamaczania. I za każdym razem wychodziła albo ledwo widoczna druga kreska albo w ogóle. Jeden z kolejnych testów jakie robiłam miał z kolei dość długą tą cześć do zamaczania, również nie pokazał nic. Kolejny jaki trafiłam miał średniej długości pasek do zamaczania i ten już coś pokazał. Kolejnego dnia zrobiłam jeden z krótką częścią do zamaczania i jeden ze średnią. No i ten pierwszy nie pokazał nic a drugi drugą kreskę w połowie tak mocną jak kontrolna. Obydwa robione z tego samego moczu. Wnioski mogą być dwa.... Albo trzeba stosować tylko te testy ze średniej długości częściami do zamaczania albo jednak te testy są niewarte kupowania.

reklama
benefica - z tym różnie bywa... ja robiłam testy praktycznie od razu po zakończonym okresie... i tak, pierwsze pokazywały mi druga kreskę, jednak nadal negatywne... później nie pokazywało się nic - by znowu za kilka dni zaczęły się pokazywać, aż do pozytywnego testu... dzień przed faktycznym pozytywnym testem duga kreska była już prawie tak samo mocna jak kontrolna :-) ale jak wiadomo, każda z nas jest inna :-)

Do góry