reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

mikaaa, jeżeli przytulanko było wczoraj i przed wczoraj, to raczej nie implantacja. Plamienie występuje około 7 dni od zapłodnienia. Równie dobrze tak jak napisałaś spowodowane owulacją.

reklama
Abezela - Gratulacje!
Mycha05 - Również gratulacje!

Piękne testy!

Dośka - czasem jednak beta nie wychodzi od razu. A jak testy sikane?

U mnie 4/5 dni po owulacji, 23 dc (ovufriend przewiduje u mnie cykl 31 dniowy). Wstając z rana miałam jakiś nawał kremowego śluzu. Kremowy śluz o konsystencji budyniu to u mnie standard po owulacji, ale ta ilość z rana była zadziwiająca. Może to już objaw :-p

Dziekuje dziewczyny bardzo:-)
Nie wytrzymalam i powiedzialam Mężowi... pierwsza reakcja to: jak to, ale to już jesteś w ciązy?! I zrozum człowieka, wcześniej pare dni po owu pytał codziennie czy jestem w ciąży:-D Ale ucieszył się bardzo, na początku był w szoku tak jak i ja.;-)
cyntia U mnie to wlasnie najwiejszy objaw, ogrom kremowego sluzu:-D

cyntia Trzymam kciuki ;) Oby to był objaw ;)
Malusiolka Być może że to rzeczywiście przez owu. Znalazłam taką informację: W czasie owulacji może występować krwawienie do jamy otrzewnej z pękniętego pęcherzyka. To wywołuje podrażnienie i ból w dole brzucha. To tak zwany ból owulacyjny, a pojawia się na krótko przed, w trakcie lub po owulacji. Może trwać kilka minut, godzin, a nawet dni.
mycha Faceci.... :D

Wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, a wg temperatury owu była 4 dni temu. Czy to możliwe, że to od tych 4 dni jest pozytywny? (w dniu owu był negatywny).

Cyntia absolutnie daleka jestem od tego, żeby Cię niepotrzebnie nakręcać, ale ja w tym cyklu właśnie tak miałam. Po paru dniach od owulacji 2-3 dni takiego gęstej, białej wydzieliny i nawet trochę swędziało. Już myślałam, że to jakaś infekcja, ale samo przeszło :happy2: Czuję, że zarzucanie do góry nóżek i u Ciebie przyniesie dobry efekt :-)

Karola - zobacz czy jest tu opcja "Dołącz" Staraczki 2013 - Forum o ciąży i dzieciach - BabyBoom Kto chce się pokazać i opublikować swoje fotki na grupie - pisać wprost ;-)

Malusiolka - dobrze Ci instruktor radzi :) Warto wykupić godzinę jazdy po placu w wordzie, by się po prostu obyć ze stresem ;) Jak się wjeżdża na plac w dniu egzaminu, to już jest tak swojsko :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki!! jak mija sobota? u mnie rano pracowicie, a teraz już leniwie ;-) moja @ dziś też nie przyszła... jak do poniedziałku się nie zjawi to we wtorek może zatestuje.. to będzie 5 dzień od terminu, myślicie, że nie za szybko? teraz siedzę i Was podczytuję a drugim okiem na allegro zerkam. Brzuch mnie ciągnie jakby na @ ale tak z przerwami, nie cały czas i czuję, że w środku mam mokro i sporadycznie na bieliźnie. Moje małe groszki czyt. (.)(.) bolą jak diabli, aż się nie mogę na brzuchu położyć do spania.
Mycha i Abezela GRATKI DLA WAS I SPOKOJNYCH 9 miesięcy! :-*

Do góry