reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

mamaTomeczka no niby wiem, ale na fasolkę to takie ni to małpowe ni to nie :confused: a ja oceniam przede wszystkim po śluzie, który zdecydowanie nie jest ciążowy :dry: no i mi testy ovu wychodziły negatywne :no: ewentualnie mogłam mieć ovu później, po 20dc, bo już wtedy nie sprawdzałam, ale to i tak nic by nie zmieniło :sorry2: więc @ może pojawić się za kilka dni... :sorry2:

reklama
Grzaneczko, powiedział że błędy się zdarzają i dlatego też mogłam mieć test bety pozytywny. Niby widział na prawym jajniku coś (mówił, że może jakieś zwyrodnienie, ale na razie poczekamy i mam się nie martwić). Po badaniu w nocy pobolewały mnie lekko jajniki, bo za mocno musiał dotknąć ;/

Kinia, zdrówka dla Nadii <przytul> :*

agamemnon, wiem że dziwne. Ale lekarz powiedział, że testy + objawy nie zawsze pokażą prawidłowo, że to ciąża. Dopiero badanie USG u ginekologa może w 100% ciąże.

wiiki, mam nadzieje, że jednak lekarz się myli co do mojej bez owulacji.

Przez wizytę u lekarza i egzamin jestem wykończona. Nie mam jakoś na nic ochoty. Stres widzę, że robi swoje. W piątek na kolejny egzamin muszę się zapisać. Jego się najbardziej obawiam. Nie mam aż takich warunków do nauki. Mąż ciągle w pracy, Oliwka w dzień nie śpi, a Roksanka max 1h. Zanim ogarnę się z obiadem, to wstaje. Jak chce robić testy przy komputerze, to pchają się do mnie i non stop coś wciskają ;/ Nawet mój instruktor powiedział, że powinnam być wypoczęta na jazdę, ale jak to zrobić, gdy w ciągu dnia dziećmi trzeba się zająć i w nocy jak wstają trzeba pójść do nich. Mój mąż nie wstaje, bo i tak śpi 4/5h i też potrzebuje odpocząć przed kolejnym dniem pracy.

Dzięki dziewczyny.

Piaska wiem, grzeję się od wczoraj, wieczorem już mnie nie bolało a od rana znowu. Zjadłam właśnie paczkę żurawiny:)

Malusiolka - dasz radę!! My kobiety to silne stworzenia jesteśmy i ogarniamy wszystko jak idzie. &&&&&&&&&

Susel jak tam Twój wykres dzisiaj?

witajcie! przesyłam piękne słoneczko ode mnie zza okna :-)
zrobiłam dziś sikacza... mam 42 dc
2013-10-02 07.58.51.jpgto wynik po około 3minutach, sorry za jakość ale ręce mi się strasznie trzęsły :tak: czy mam rozumieć, że mój test pozytywny?

2013-10-02 09.02.00.jpga to po godzinie, wiem, że już się nie liczy ale jakoś nie mogłam go wyrzucić...
boszee dziewczyny ja chyba śnię! wychodzi mi że to 6 tydzień do gina umówiłam się na następny wtorek, myślicie, że już coś będzie widać? przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

w poniedziałek jeszcze powtórzę test co by u lekarza zonka nie było ;-)

Załączniki

• 2013-10-02 07.58.51.jpg
    2013-10-02 07.58.51.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 78
  • 2013-10-02 09.02.00.jpg
    2013-10-02 09.02.00.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 70
Asica- moje gratulacje piękne dwie kreseczki :tak: wiesz jak pytałam mojego gina kiedy przyjść to powiedział ,że koło 40dc już powinno być coś widać ,ale ja jestem po poronieniu i mi kazał właśnie tak przyjść koło 40dc jeśli test będzie pozytywny , więc myślę ,że powinno być już widać co się święci w brzuchu.

reklama
Do góry