reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Witam słonecznie :)

Malusiolka gratuluję zdanego egzaminu i trzymam kciuki za ten państwowy. Przede wszystkim trzymam kciukasy za Twój cykl i za lipiec i za wymarzonego synusia :tak:

Asica super wiadomość GRATULUJE z całego serducha!!!!

Kobietka fajnie, że wszystko szybko i pozytywnie się skończyło :) Nie ma dobrego momentu na dziecko, zawsze czegoś brakuje, praca nie taka, coś by się jeszcze chciało zobaczyć, kupić, zmienić itd. ale trzeba działać i kto jak kto, ale ty Kobietko już swoje odczekałaś i to jest Twój czas, choćby się waliło i paliło:-)
:tak:
Leemonca - trzymam kciuki na II krechy !!!!!!!!!!

Biedroneczko - Twoje dolegliwości pachną II krechami, czego bardzo Ci życzę!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny podczytuje Was jakiś czas, ale coś nie moge się wbić w tematy. No cóż spróbuje...

Kobietka super, że masz męża cukiernika. Mnie by pewnie przybyło tu i tam, bo jestem łasuch straszny. Nie ma się co martwić na zapas.

Biedroneczka trzymam kciuki.

Czytam i czytam, a ja jestem laik straszny jeśli chodzi o planowanie ciąży. Póki co zakupiłam parę testów owulacyjnych i zobaczymy co z tego wyjdzie.

kochana ja jestem tu już troszkę i czasem też mam problem aby się wbić w temat , jak nie mogę to po prostu piszę co u mnie, a planuję zakupić zeszyt i sobie notować co u kogo bo ja mam sklerozę i jadę na bieżąco, można też otworzyć dwie karty i sobie patrzeć na to co napisane ,a w drugiej pisać do poszczególnych osóbek na bieżąco.

Mam do Was takie pytanie myślałyście może o takim albumie , w który wkleja się pierwsze usg dziecka i różne informacje? noszę się z zamiarem zakupu takiego albumu żeby potem była pamiątka co Wy o czymś takim myślicie???

Kobietka ale super wyszło z umową pewnie odetchneliście z ulgą.

Biedroneczka &&&& za jutrzejsze 2 kreski :)

Ja mam za 2 godziny tą nieszczęsną wizytę, póki co @ się nie rozkręciła, oby 2 godziny wytrzymać. Za godzinę wyjeżdzam z domu. wieczorkiem sie odezwe

wikki - &&&&&&&&&&&&& za wizytę:):)

phoebe - jeszcze przed, chyba będzie na dniach.

kobietka - to jest super pomysł:) ja mam taki album z dziecińśtwa, który prowadziła moja Mama. Fakt nie mam tam zdjęć usg, bo nie było jeszcze takiej możliwości, ale na pierwszej stronie np. jest naklejona moja bransoletka ze szpitala:) i ogólnie później są zdjęcia z roczku, jak wszedł mi 1 ząb itd:):) fajna pamiątka.

Ja też mam czasem problem z wbiciem się w temat. Może dlatego że tak dużo piszecie o gotowaniu a ja nie gotuję:zawstydzona/y:

kobietka - bardzo fajny pomysł z takim albumem. Moja koleżanka założyła dziecku taki pamiętnik gdzie pisała ważne informacje np. pierwsze kroki itp, albo śmieszne sytuacje i przekręcanie przez dziecko pierwsze wymawiane słowa. Później wielu sytuacji i rzeczy się nie pamięta.

wiikki - &&& za wizytę i oby @ się nie rozkręciła

kobietka 22 -mówiłam, że wszystko będzie dobrze!!!! teraz nie gadać tylko do roboty...
co do albumu, to prowadziłam córci taki pamiętnik pierwszego roku życia (dostałam w prezencie po urodzeniu córci), są tam zapiski ile ważyła, co jadła, wklejałam zdjęcia pierwszych ząbków, zaproszenia na chrzest, itp, cudowna sprawa, dzieki temu również ja mogę sięgnąć i wiedzieć co się działo przez pierwszy rok, planuje dać to córci na 18 urodziny - myślę , że jest to suuper pamiątka

poza tym też czuję się jakoś dziwnie, do miesiączki jeszcze 8 dni, więc raczej przebywanie z wami nakręca (no i do tego to przeziębienie z pewnością wszystko tłumaczy)

jutro może się przejdę do mojej fryzjerki po kosmetyki bo zamówiła dla mnie i przyszła paczka wczoraj dostałam smsa o niej , odżywka + szampon do włosów za 30 zł , no i popatrzę w księgarniach i różnych sklepach z książkami za takim albumem może jakiś wybiorę i będę już miała przygotowany , a i koleżanka mi polecała książkę " najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" są tam metody jak tak jakby odtworzyć dziecku świat z brzuszka tak żeby się szybciej uspokajało no i jak opanować płacz dziecka tak żeby poczuło się spokojne myślę o tej książce też, u nas w księgarni można zamówić ,ale dostępne są też w necie dwie książki ta o której piszę i druga pt " najszczęśliwsze dziecko w okolicy" .

reklama
Grzankaa i Ty tu jeszcze siedzisz? Lec sie serduszkowac, no chyba ze nie masz teraz jak:-p
Ritta, powiem Ci tak jak kobietka22, jak nie mozesz sie wbic w temat to mow o sobie, albo zarzuc jakis nowy.
Ja sie odmeldowuje. Ide meza budzic, bo odsypia po nocce. Pojawie sie dopiero wieczorkiem.
Trzymam za wszystkie &&&&&&&&&&&&& :*

Do góry