Asica: GRATULACJE, trzymajcie się cieplutko i dużo zdrówka życzę.
Ja byłam dzisiaj na wizycie u endokrynologa i porozmawiałam sobie z Panią, bardzo sympatyczna. Powiedziała, że przy mojej niedoczynności mogą nastąpić problemy przy poczęciu dzidzi ale warto próbować no i co mnie najgorzej przestraszyło to mogą być problemy przy donoszeniu a najbardziej we wczesnej ciąży może się zdarzyć poronienie :-( Wynik TSH powinien być poniżej 2 a u mnie tak jest. Zobaczymy jak to będzie. Dzisiaj strasznie mnie jajnik kłuje, nigdy nie miałam takiego bólu jajnika zawsze to czułam ale tak delikatnie.
Ja byłam dzisiaj na wizycie u endokrynologa i porozmawiałam sobie z Panią, bardzo sympatyczna. Powiedziała, że przy mojej niedoczynności mogą nastąpić problemy przy poczęciu dzidzi ale warto próbować no i co mnie najgorzej przestraszyło to mogą być problemy przy donoszeniu a najbardziej we wczesnej ciąży może się zdarzyć poronienie :-( Wynik TSH powinien być poniżej 2 a u mnie tak jest. Zobaczymy jak to będzie. Dzisiaj strasznie mnie jajnik kłuje, nigdy nie miałam takiego bólu jajnika zawsze to czułam ale tak delikatnie.
warto sprawdzić drożność zanim zacznie się np. stymulacje bo po co szpikować się hormonami skoro nie wiadomo czy nie ma jakiś innych przeszkód, w sensie, że co z tego, że po lekach dojdzie do owulacji, jak wszytsko inne się schrzani bo jajowody są niedrożne.
a poza tym to widze ze humor juz wrocil? :-)
przykro mi, że tak Wam się nie udał przyjazd do PL
pewnie jest Wam bardzo ciężko, ale zobaczysz - będziecie jeszcze bardziej zgranym małżeństwem niż przed wyjazdem. Tak naprawdę sztuką jest być razem właśnie w takich chwilach, a nie jak jest wesoło... jak to mówią "co nas nie zabije, to nas wzmocni" i tego się trzymajcie. Przytulam i zaglądaj tu do nas 

to już kolejny pokręcony cykl