Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jussastar x landery się nie bujają;-)
ciuchy świetne, u mnie w H&M mało jest kurcze ciążowych, same małe rozmiary.. ale we wtorek jadę z córcią do kina do innego centrum handlowego, to wejdę zobaczyć, bo właśnie jeansy albo jeginsy by mi się przydały
Hej Laski
Widzę, że ostro prowadzicie dyskusję na temat wózków Ja na szczęście mam po córce, wiec nie muszę kupować Kolor uniwersalny wiec i dla synka będzie okej To jest wózek 3w1
Jussastar, super ciuchy Też muszę sobie jakąś kieckę kupić Kasia, legginsy też muszę sobie kupić, tego nigdy za wiele))
Ja szukam cały czas tego ptaka w klatce co reklamują dla mojej córki,ale nigdzie nie ma..
Mam już kupiona grę monopolu junior :-)
Dla męża nie mam pomysłu jeszcze..
Butterfly fajny wózek i kolor śliczny:-) fajnie odpada ci zakup. U mnie stoi w piwnicy podwójny baby jogger city mini hehe a po córce sprzedałam juz dawno..
Kuchnia super,moja ma z Tefala i często się nią bawiła.
Hej dziewczynyPisałam na wątku staraczki od wiosny/lata 2014 ale nie uzyskałam odpowiedzi więc postanowiłam napisać coś w znanym mi gronie Przede wszystkim liczę na Grubsona Robiłam badanie progesteronu w 23 dc (jakieś 6-7 dpo) i wyszedł mi 45,9 nmol/l normy jakie podało moje laboratorium o 5,3-86..i tak się zastanawiam czy to dobry wynik czy średni? aha zaznaczam że biorę dupka od 20 dc. Niestety dzisiaj nie dostanę się do gina więc poradźcie cos bo nie wiem co myśleć ;-)
Kasia, no moja mała uwielbia bawić się w gotowanie, więc myślę, że prezent się sprawdzi A wózek jak dla mnie bardzo fajny, przynajmniej jeden duży zakup mam z głowy Jeśli chodzi o prezent dla męża to myślałam o szczoteczce elektrycznej, futerale na telefon i o pokrowcu na kierownicę... ale nadal myślę i szukam inspiracji Justyna, ja niestety nie pomogę bo nie mam o tym zielonego pojęcia... Motylkowa, super!!!!! Gratulacje))) Jak będziesz mieć chwilkę to pisz do nas))
Motylkowa, gratulacje
Justyna, ja nie pomogę, sama z moimi wynikami szłam do lekarza, podstawy jak morfologia ogarniam, ale jednak do ginekologa mi daleko A ja miałam wynik w innej jednostce więc nawet nie mogę porównać do siebie
Jussastar, mam te same gacie!! Są super, bardzo wygodne, ale się nie wypychają kolana ani nic, mimo, ze mega dopasowane Wiecznie je piorę i tylko w tych chodzę, inne poszły w odstawkę
A sukienka bardzo ładna
O prezentach jeszcze nie myslę, na razie żyję wtorkowym USG, a później blokiem z neurologii, już mi się nie chce ... -_-