• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka- no dobrze, tylko obiecaj, ze za jakiś czas znowu powtórzysz profilaktycznie TSH, dobrze?

Jussastar- wstrzymaj się Kochana z braniem tego leku. Mimo, ze ziołowy to i tak lek. Porób te badania najpierw. Zrób jutro także koniecznie TSH!

reklama
AsiaSzw - to fajne jest co piszesz, że się zżyłyście. Widziałam wczoraj też, że było tu nieporozumienie, dlatego też rozumiem, że patrzycie podejrzliwie. Ja mam 29 lat, moje podejście jest trochę inne do tematu. Ja np. w ciąży nie zamierzam wypić ani jednej kropli alko. Nawet wczoraj się na wino forumowe nie skusiłam, kiedy nic jeszcze nie wiedziałam. Uważam, że jest to głupota i może wkurzyć stałe bywalczynie. Nie znam się na tych wszystkich testach i badaniach, o których rozmawiacie, dlatego że ja dopiero mam zacząć leczenie w kwietniu od badania drożności. Pierwszy raz wyszedł mi taki test, bo zawsze wychodziły negatywy, dlatego też nigdy nie robiłam bety. I to dzięki Wam dowiedziałam się, że takie badanie jest szybkie i można je zrobić praktycznie każdego dnia. Dlatego przepraszam, jeśli komukolwiek dałam powody, by myślał, że tu ściemniam. Po co miałabym to robić? W jakim celu - nie rozumiem. Za Was i za siebie trzymam kciuki.

Asiu z jednej strony pojechałabym do tego lekarza,,, a z drugiej nadal nie mam pracy i nie mam za bardzo kasy na lekarzy w tym momencie :-( no ale jak będzie trzeba to trudno...a jakbym zapisała się do jakiegoś lekarza na nfz na poniedziałek to myślicie że byłby w stanie zweryfikować czy pęcherzyk jest i kiedy jest prawdopodobieństwo ze peknie itd ?

Lisica ja Cię też kojarzę :tak:
[*] dla Twojego aniołka, przykro mi...wiem co czujesz... :-(

Ania_Beata leć na betę, ciąża jak nic :tak:

coraz gorzej się robi na tym forum... dziewczyny wyluzujcie trochę... wiadomo, że z zaufaniem teraz do nowych będzie ciężko, ale dajcie innym szansę... za dużo tu ostatnio złych emocji choć niestety wiadomo skąd :-(

Aniu przez to zamieszanie zapomniałam, ale to Ty nam wklejalas swoje temp? Bo one były wysokie i prawie równe, może to ciąża z poprzedniego cyklu? Chyba że miałaś normalną @

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Jussastar masz rację, ja też z jesiennych staraczek i tam takiego cyrku nie było.

Wcale się nie dziwię że dziewczyny są tak nastawione na nowe osoby po tylu fałszywych użytkownikach. Nie rozumiem tej zabawy kosztem innych i grania na ich uczuciach. Na zaufanie trzeba sobie zapracować i mam nadzieję że po jakimś czasie i ja będę mogła się nim cieszyć :)

Udzielacie świetnych rad. To dobrze że taki wątek istnieje. Najważniejsze jest wsparcie osób w podobnej sytuacji. Ja co prawda zacznę starać się w lipcu (no może w czerwcu :-p) ale cały czas będę kibicować i cieszyć się z każdych II na testach :tak:

No właśnie dostajmy po dupie bo do każdego z otwartym sercem podchodzimy ale skończyło się!!!! Staraczki 2014 :)
Jak przywitałam się na Staraczkach 2013 to musiałam pracowac nad zaufaniem dziewczyn i dla mnie to było zrozumiałe:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka na nfz to raczej na poniedzialek za miesiac. No twoja sprawa nie wnikam. Jak bym tak nie mogla bez lekarza. A i to dobrego lekarza bo juz na nfz mialas i nic dobrego z tego nie wyszlo. Kochana pozostawiam ten temat i nie bede wiecej dociekac.

Ania beata sopoko nikt nie chcial ciebie urazic. Mloda narobila szumu a jak juz sie do ciebie przylkeila to i tobie sie oberwalo. Idz na bete.

Blair to jakas Martyna chciala interpretacji temp bez wykresu ;-)

Mychunia masz racje ale ciezko wyluzowac jak ktos nas pompuje na kazdym kroku. :-(

No Iwo ja tez na staraczkach 2014 tez pracowalam na zaufanie na poczatku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry