• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ej malenka no cos ty. Zrobie to z przyjemnoscia. To rzut beretem. Na 100km to bys mnie nie namowila ale na 15 spoko ;-)
Poza tym chyba musze zrobic jak jaskiniowiec, za wlosy cie tam zatargam ;-)

Hej, kiedyś już tu z wami pisałam, może mnie pamiętacie, zaszlam w ciążę ale niestety poroniłam... Znów jestem (a raczej będę za jakiś czas) staraczką. Nie wiem czy odzywam się w dobrym momencie po wczorajszej aferze (przyznaję wam rację, dobrze że reagujecie na wszystkie nieprawidłowości), ale mam nadzieję że się zaklimatyzuję tu u was. Część z was znam z innego wątku :tak:

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za resztę :)

Pamiętam, pamiętam (kiedyś pisałam pod nikiem niunia27 póżniej Haschitka, hasła zapomniałam a coś szwankowało i nie chciało mi przypomnieć)
Przykro mi bardzo, że od nowa wszystko zaczynasz.
A w ogóle jakiej aferze, bo ja jeszcze daleko wczorajsza. Tzn Przedwczoraj po nocce, wczoraj wycieczkowałam, lubię jeździć autem i śmigałam sobie tu i tam w słodkiej samotności z słodką muzyką w tle, pięknym słoneczkiem na twarzy... Oj przyjemnie było

AsiaSzw - dzieki, przypomnę się:-)

Zmykam, już troszkę śpiąca, dziś okropnie ciężko było w pracy. W niedzielę wypad do rodzinki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry