• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Jussastar. Super wynik!

Ewelinka piwinien dac, ale pewnie tylko jak jest w porzo albo jak ma powody. Sprobuj i to najlepiej do wtorku a moze nawet do pon bo mam szkolenie tego dnia i koncze szybciej kolo 17 i bede wolna.

reklama
No właśnie czytam sobie zaległe posty i widzę że kolejny trolek poszedł bay bay
Wy to macie nosa :P
No ale wiadomo że nie każda kobietka nam spasuje mając na uwadze nasze doświadczenia co do kłamczuch i bajkopisarzy..
Atmosferka chyba nie co się oczyściła a to ważne ;)

Mychunia,dobranoc :* Karolcia, witaj :* Ja dopiero co ogarnęłam mieszkanie, pomyłam naczynia, młodszą córkę położyłam spać, upiekłam dla męża ziemniaczki i teraz z Oliwką leżymy i oglądamy Top Chef. Znając moją córkę to zaraz zaśnie :) Pozostało mi teraz czekanie na męża. Jutro jedzie rano na badania i mamy czas dla nas do 17-tej, a później jedzie do pracy, w piątek to samo :D Ania_Beata, zrób jutro betę i będziesz wtedy wiedzieć ciąża, czy nie ciąża. &&&&&&& za pozytywny wynik ;) Jak kładłam Roksankę spać dopiero skojarzyłam, że przez 2 dni prowadziłam samochód bez prawka :P Schowałam ostatnio portfel do szafki, bo dziewczynki wzięły go do zabawy :P Dobrze, że policja mnie nie złapała :D

Malusiolka to miałaś szczęście ;) mojemu mężowi się to niestety nagminnie zdarza... A jak tam sprawa z teściami? Bo z tego co pamiętam to były problemy (jeśli coś poknociłam to przepraszam).

Mój Danielek też już śpi, mąż w pracy a ja poczytam chwilkę i też do spania, rano wcześnie pobudka do pracy. Jeszcze mi ciężko wrócić do codziennego trybu życia po L4.

Dobrej nocy dziewczyny!

Dziewczyny, czy u Was też znikną pasek z narzędziami do pisania? Nie mogę podkreślić, pogrubić, pokolorować wiadomości, ani nie mogę robić odstępów między wiadomościami ;/ Pogrubienia robię sama pisząc a między tymi nawiasami daje nick.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry