• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Oj, ja nie mówię, że coś jest śmieszne w sensie dziwne czy jakieś tylko wesołe. Przecież ja też tak robię. Mówiąc śmieszne nie miałam zamiaru nikogo obrażać przecież lub z kogoś się wyśmiewać. Spokojnie, dziewczyny. Zupełnie inaczej na tym forum niż w ostatnich dniach przez tę sytuację z Olą. Każde słowo z dwóch stron trzeba zobaczyć, zanim się je napisze. Nie miałam nic złego na myśli. Dla mnie zabawne jest moje zachowanie w temacie. Wyczekuję, badam, analizuję - uważam, że to nic złego, że człowiek umie podejść do siebie z przymrużeniem oka i dystansem. Nie bierzmy aż tak wszystkiego na poważnie.

reklama
Oj, ja nie mówię, że coś jest śmieszne w sensie dziwne czy jakieś tylko wesołe. Przecież ja też tak robię. Mówiąc śmieszne nie miałam zamiaru nikogo obrażać przecież lub z kogoś się wyśmiewać. Spokojnie, dziewczyny. Zupełnie inaczej na tym forum niż w ostatnich dniach przez tę sytuację z Olą. Każde słowo z dwóch stron trzeba zobaczyć, zanim się je napisze. Nie miałam nic złego na myśli. Dla mnie zabawne jest moje zachowanie w temacie. Wyczekuję, badam, analizuję - uważam, że to nic złego, że człowiek umie podejść do siebie z przymrużeniem oka i dystansem. Nie bierzmy aż tak wszystkiego na poważnie.

Popieram, nie róbmy może tu stypy, może jakiś kawał, te ostanie o Rio de... były zabawne :)
Lecę po test, jak tobie wyszedł?

Ania, ja nie napisałam, że obraziłaś kogoś. Po prostu taj jest. Jednych nie rusza to, że ma jakieś objawy, a innych tak. Nie musisz się tłumaczyć ;)

Mloda, jaka stypa? Jeżeli mnie coś nie śmieszy nie muszę się śmiać i to na pewno nie jest stypa.

Ostatnia edycja:
Hej, kiedyś już tu z wami pisałam, może mnie pamiętacie, zaszlam w ciążę ale niestety poroniłam... Znów jestem (a raczej będę za jakiś czas) staraczką. Nie wiem czy odzywam się w dobrym momencie po wczorajszej aferze (przyznaję wam rację, dobrze że reagujecie na wszystkie nieprawidłowości), ale mam nadzieję że się zaklimatyzuję tu u was. Część z was znam z innego wątku :tak:

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za resztę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry