• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Lisica ja tez przezylam poronienie naturalne i powiem Ci ze mimo okropnego bólu ktory temu towarzyszy ciesze sie ze obyli sie bez zabiegu... ze moglam to przeżyć na spokojnie z Mezem w domu..

mloda mamo Twoje komentarze sa okropnie dziecinne... czuje sie jakbym pisala z gimnazjalistka... i blagam przestań cytowac... starczy na poczatku postu napisac nick osoby ktorej zamierzasz odpowiedziec... uwierz mi do tej pory właśnie tak to funkcjonowalo i znacznie łatwiej i przyjemniej czytalo sie wypowiedzi

reklama
test.jpgU mnie tak wyszło.

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 68
ewelinka_shn - Akurat z tym cytowaniem to różnie, jedni wolą czytać gdy jest cytowane, bo od razu wiedzą do czego odnosi się wypowiedź, inni wolą jak się pisze nick osoby. Mnie jest wygodniej cytować. Ja nie mam wrażenia, że napisałam coś dziecinnego, to że zostawiłam test na minutę? Czy to, że wiem, że taki biały cień na teście to raczej nie ciąża, bo już nie raz mi taki wyszedł w poprzednich cyklach i @ przyszła spóźniona?

Ewelinka ja też się cieszę że nie musiałam przeżywać jeszcze dodatkowo zabiegu, chociaż szczerze się przyznam że w 3 dniu miałam moment załamania, praktycznie mdlałam z bólu. We wtorek pojadę na usg dla świętego spokoju chociaż już nawet nie plamię. Teraz jeszcze mnie czekają badania, chcę zrobić podstawowe hormony tarczycowe. No i sprawdzić betę czy spadła.

Wątpliwości ja Ci biję ogromne brawa za Twoją wczorajszą i dzisiejszą reakcję (piszę o konwersacji z koleżankami sprawczyni zamieszania).

Znikam wykąpać mojego Urwisa, ale jeszcze zaglądnę do was.

Mloda, pokaz test. Proszę edytuj swoje wypowiedzi, bo denerwujące jest to jak ktoś pisze post pod postem. Nie jednej już to pisałam ;)

Ania, nie wiem czy Ci gratulować, czy nie. Jakim cudem o tej porze test Ci wyszedł skoro planowa @ jest dzisiaj i o tej porze poziom HCG jest niższy. Czyli wychodzi na to, że jeżeli rano powtórzysz test powinno być widać 2 kreseczkę taką jaka jest pierwsza. Dziwne trochę.

reklama
Asiu nie Tylko Ty masz takie odczucia, ale przy moim dzisiejszym humorze lepiej nie będę się wypowiadać :p

Lisica przykro mi :(

Ania gratulacje! Jaki test robiłas? Jak na popołudniowych mocz to ładnie wyszedł

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry