• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ania_Beata- jesteś Kobieto dla mnie tak mało wiarygodna, że nawet sobie tego nie wyobrażasz. Przebija Ciebie jedynie Młoda.mama, która chyba jest niedojrzałą nastolatką, bo jej posty to kompletny brak wiedzy, taktu, logicznego myślenia i wielu innych kwestii. Tragedia.

Lisica- kochana tak strasznie Ci współczuje.

Ania, Pink test często pokazuje ciąże, a tak naprawdę jej nie ma. Ale może u Ciebie jest inaczej. Idź na betę.

Mloda, pisząc post masz na dole "Zarządzaj Załącznikami" i wstawiasz zdjęcie.

Ania, Pink test często pokazuje ciąże, a tak naprawdę jej nie ma. Ale może u Ciebie jest inaczej. Idź na betę.

O, to nawet nie wiedziałam, bo mi zawsze wychodziły na testach wszelakich pojedyncze kreski. Ale fakt, że nie zwracałam uwagi na nazwę. Jutro pójdę na betę - mają od 7 do 11 punkt pobrań, a o ok. 15 w necie będą wyniki.

A czemu? Co ja ci takiego zrobiłam?

Ja też nie wiem co ty tej Pani zrobiłaś, nie wiem co ja jej zrobiłam, ale mam wrażenie, że tutaj się wszyscy o wszystko czepiają. Ludzie nie bądźcie tacy sztywni, to forum, a nie pisanie doktoratu. To zwyczajna rozmowa, która nie musi być na Bóg wie jakim poziomie, nie musi być wybitna, to zwykła wymiana zdań i wsparcie, a przynajmniej tak powinno być, a nie wiecznie jakieś oskarżenia. Aniu wysłałam ci priv z gratulacjami, ale nie wiem czy doszedł, wysłałam też zaproszenie do znajomych by zobaczyć jak to działa, mam nadzieję, że się nie obrazisz i nie będziesz miała o to od razu pretensji jak niektórzy co mają wielkie pretensje o wszystko.

reklama
Lisica na usg idź koniecznie żeby mogli zweryfikować czy na pewno wszystko się oczyściło... Ja też miałam moment że chciałam jechać do szpitala bo tak strasznie bolało nie dość że brzuch to plecy... z nerwów byłam cała mokra... żadne tabletki nie pomagały... do tego przerażony Mąż a ja non stop w toalecie... ale jak pomyślałam ze jak pojade do szpitala to czeka mnie zabieg to jakos dalam rade... zabiegu panicznie sie balam... chodź lekarz mówił że jakby coś się zaczęło dziać to do szpitala od razu...

Ania Beata - starasz się długo... dziś termin miesiączki a Ty nagle robisz test i co ? łał piękne dwie kreski... brakuje teraz tylko zdjęcia usg z pełnymi zarysami dziecka...

Mloda mama - jestes dziecinna w wielu kwestiach... np w tym że tak długo sie starsz o dziecko a nie wiesz jak sie robi bete ... spoznia ci sie okres tyle czasu a test nie zrobiony... ja bym już miała kilka testów za sobą i wizytę w labo... jak się naprawdę czeka na dziecko to w najszybszym możliwym momencie się sprawdza czy się udało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry