• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, staram się o dziecko tak jak pisałam - ponad rok. Na forum dopiero zarejestrowałam się teraz, bo zaczęłam tego szukać w necie, bo było mi przykro, że ciągle mi się nie udaje. Nie wiem, jakim cudem mi się teraz udało. I nie wierzyłam w to do samego końca. Gdyby nie kierowały mną takie powody, to czemu miałabym tu w ogóle zaglądać? Zobacz sobie, że nie udzielałam się nigdy w żadnych innych wątkach - tylko w starających się. Gdybym była wcześniej w ciąży, to przecież mogłabym dyskutować w innych grupach. Przykro mi, że tak to wygląda. Myślałam, że to forum jest dla wspierających się dziewczyn w staraniu o dziecko. Nic nie poradzę na to, że właśnie teraz taki wyszedł mi test.

Nie tłumacz się, mnie nie musisz, a reszta jak ma na tobie wieszać psy to nieważne co powiesz i tak będzie. Możesz to zignorować i tu zostać, pisać dalej, z czasem udowodnić tym swoją autentyczność, albo się obrazić i odpuścić. Jeszcze raz informuje, że wysłałam ci priv z gratulacjami, a co do tego forum to po dwóch dniach mam wrażenie, że albo jesteś sztywnym, albo dzieckiem, dla większości tutaj nie ma nic pomiędzy, a przecież można cieszyć się życiem, nie badać wszystkiego pod kontem doktoratu, a zwyczajnie rozmawiać jak ze znajomymi. Miałyśmy sobie podać ręce, jakaś pani się tego domagała, tak więc witam, cześć, siema - dobrze, że tego twojego przywitania nie wzięli za dziecinadę, bo przecież dla niektórych tutaj to trzeba pisać "witam wielmożne państwo".

reklama
jesteś z doskoku cały dzień... 6cio letnie dziecko umie się sobą zająć ale obiadu samo sobie nie ugotuje ;-)
poza tym uważam że nawet 6cio letnie dziecko potrzebuje troche zainteresowanie

Zrobiłam obiad, upiekłam ciasto, byłam nawet na zakupach. Mały był w szkole, potem ze mną na zakupach, teraz jest u dziadków, mąż go przywiezie po pracy. Jednak nie wiem czy muszę się rozliczać z każdej minuty jaką poświęciłam na to forum, o to tu chodzi?

Mloda przypominam ze to my zalozylysmy ten watek i jesli sie nie dostosujesz do naszego wysokiego poziomu to zalatwimy sprawe przez administratora forum. Raczej nie mamy ochote na dziecinade i buractwo. Sama tego dopilnuje aby zbanowac ci konto.

Mloda przypominam ze to my zalozylysmy ten watek i jesli sie nie dostosujesz do naszego wysokiego poziomu to zalatwimy sprawe przez administratora forum. Raczej nie mamy ochote na dziecinade i buractwo. Sama tego dopilnuje aby zbanowac ci konto.

Nie musisz sama odejdę, bo nie zamierzam się dostosowywać do wiecznych podejrzeń, spinającej atmosfery, braku dystansu i choćby lekkiego wyluzowania. Wszystko jest dla was nie tak i nic wam się nie podoba. Moim zdaniem przesadzacie. do Ani też kierujecie zarzuty, zupełnie nie wiem z jakiego powodu. Może kiedyś znajdę inne forum, gdzie ludzie się naprawdę wspierają, a nie wzajemnie obrzucają błotem. Powodzenia w staraniach.

ja pier**le kazdy ma swoja cierpliwosc - moja sie wlasnie skonczyla !!!!

jestem na tym forum ponad pol roku i nigdy nikt nie wprowadzal tu takiego zamieszania jak Ty dziewczyno !!!
zaloz sobie watek z anna.beata i wklejajcie sobie te zdjecia testow i w ogole . to zaden problem zalozyc nowy watek a od nas sie odpieprzyc raz na zawsze . ZNIKAJ DZIEWCZYNO.

reklama
Wątpliwości- z ust mi wyjęłaś tę wypowiedź! Młoda.mamo jesteś przepraszam za określenie po prostu za głupia, żeby tu z nami obcować. Słowo "grudzień" był tego najlepszym przykładem i podsumowaniem Ciebie. Skończyłaś chociaż zawodówkę? Pewnie zaraz napiszesz, ze jesteś po studiach cooo? Kiedys była tu inna atmosfera, póki nie zaczęły się tu wypowiadać właśnie takie osoby jak Ty z mega wybujałą fantazją, która po jakimś czasie wyłania same kłamstwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry