Mloda.Mama
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, staram się o dziecko tak jak pisałam - ponad rok. Na forum dopiero zarejestrowałam się teraz, bo zaczęłam tego szukać w necie, bo było mi przykro, że ciągle mi się nie udaje. Nie wiem, jakim cudem mi się teraz udało. I nie wierzyłam w to do samego końca. Gdyby nie kierowały mną takie powody, to czemu miałabym tu w ogóle zaglądać? Zobacz sobie, że nie udzielałam się nigdy w żadnych innych wątkach - tylko w starających się. Gdybym była wcześniej w ciąży, to przecież mogłabym dyskutować w innych grupach. Przykro mi, że tak to wygląda. Myślałam, że to forum jest dla wspierających się dziewczyn w staraniu o dziecko. Nic nie poradzę na to, że właśnie teraz taki wyszedł mi test.
Nie tłumacz się, mnie nie musisz, a reszta jak ma na tobie wieszać psy to nieważne co powiesz i tak będzie. Możesz to zignorować i tu zostać, pisać dalej, z czasem udowodnić tym swoją autentyczność, albo się obrazić i odpuścić. Jeszcze raz informuje, że wysłałam ci priv z gratulacjami, a co do tego forum to po dwóch dniach mam wrażenie, że albo jesteś sztywnym, albo dzieckiem, dla większości tutaj nie ma nic pomiędzy, a przecież można cieszyć się życiem, nie badać wszystkiego pod kontem doktoratu, a zwyczajnie rozmawiać jak ze znajomymi. Miałyśmy sobie podać ręce, jakaś pani się tego domagała, tak więc witam, cześć, siema - dobrze, że tego twojego przywitania nie wzięli za dziecinadę, bo przecież dla niektórych tutaj to trzeba pisać "witam wielmożne państwo".