• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Lisica na usg idź koniecznie żeby mogli zweryfikować czy na pewno wszystko się oczyściło... Ja też miałam moment że chciałam jechać do szpitala bo tak strasznie bolało nie dość że brzuch to plecy... z nerwów byłam cała mokra... żadne tabletki nie pomagały... do tego przerażony Mąż a ja non stop w toalecie... ale jak pomyślałam ze jak pojade do szpitala to czeka mnie zabieg to jakos dalam rade... zabiegu panicznie sie balam... chodź lekarz mówił że jakby coś się zaczęło dziać to do szpitala od razu...

Ania Beata - starasz się długo... dziś termin miesiączki a Ty nagle robisz test i co ? łał piękne dwie kreski... brakuje teraz tylko zdjęcia usg z pełnymi zarysami dziecka...

Mloda mama - jestes dziecinna w wielu kwestiach... np w tym że tak długo sie starsz o dziecko a nie wiesz jak sie robi bete ... spoznia ci sie okres tyle czasu a test nie zrobiony... ja bym już miała kilka testów za sobą i wizytę w labo... jak się naprawdę czeka na dziecko to w najszybszym możliwym momencie się sprawdza czy się udało

Jestem dziecinna, bo nie latam co kilka godzin do apteki po test. Nie wiem jak się robi betę, bo testy zawsze wychodziły negatywne, albo cień cienia i dwa dni później przychodziła @ więc nie było potrzeby bym robiła betę. Latałam tak po testy pierwsze 3-5 cykli, ale to kompletnie bez sensu, i to jest moim zdaniem właśnie dziecinada, by robić po 2-5 testów w każdym cyklu bo może wczoraj nie wyszło, a dziś wyjdzie.

reklama
Młoda.mama- w Twojej stopce jest napisane, że masz 6-cio letnie dziecko. To co Ty do cholery od rana do tej pory cały czas robisz przy kompie a gdzie Twoje dziecko, gdzie opieka nad nim? Piszesz także w stopce, ze starasz się ponad rok o dziecko, tylko dziwne, że ja przez rok czasu staran nabyłam wiele wiedzy w tej kwestii, a Ty? Po ponad roku starań piszesz KIEDY ZROBIĆ TEST CIAŻOWY? -błagam Ciebie Kobieto, trochę rozumu.

Dziewczyny, staram się o dziecko tak jak pisałam - ponad rok. Na forum dopiero zarejestrowałam się teraz, bo zaczęłam tego szukać w necie, bo było mi przykro, że ciągle mi się nie udaje. Nie wiem, jakim cudem mi się teraz udało. I nie wierzyłam w to do samego końca. Gdyby nie kierowały mną takie powody, to czemu miałabym tu w ogóle zaglądać? Zobacz sobie, że nie udzielałam się nigdy w żadnych innych wątkach - tylko w starających się. Gdybym była wcześniej w ciąży, to przecież mogłabym dyskutować w innych grupach. Przykro mi, że tak to wygląda. Myślałam, że to forum jest dla wspierających się dziewczyn w staraniu o dziecko. Nic nie poradzę na to, że właśnie teraz taki wyszedł mi test.

Młoda.mama- w Twojej stopce jest napisane, że masz 6-cio letnie dziecko. To co Ty do cholery od rana do tej pory cały czas robisz przy kompie a gdzie Twoje dziecko, gdzie opieka nad nim? Piszesz także w stopce, ze starasz się ponad rok o dziecko, tylko dziwne, że ja przez rok czasu staran nabyłam wiele wiedzy w tej kwestii, a Ty? Po ponad roku starań piszesz KIEDY ZROBIĆ TEST CIAŻOWY? -błagam Ciebie Kobieto, trochę rozumu.

To synek mojego męża i nigdzie nie było napisane że jest przy mnie 24h, a na forum jestem z doskoku, w miedzy czasie gotując, prasując, pracując, ale nie muszę ci się tłumaczyć. Poza tym 6 letnie dzieci umieją już się zająć chwile same sobą. Nie przesadzaj, to nie jest niemowlak. A zapytałam kiedy zrobić test, w sensie kiedy wy testujecie, bo z tym rznie bywa, niektórzy w dzień @ testują, inny dopiero jak spóźnia się tydzień.

reklama
jesteś z doskoku cały dzień... 6cio letnie dziecko umie się sobą zająć ale obiadu samo sobie nie ugotuje ;-)
poza tym uważam że nawet 6cio letnie dziecko potrzebuje troche zainteresowanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry