Ania_Beata
Fanka BB :)
A już znalazłam przychodnię obok mojej wioski, punkt pobrań jest w poniedziałki i czwartki tylko od 7 do 11. I wyniki w necie tego samego dnia ok. 15. Więc jutro na betę polecę jak @ nie przyjdzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spoko - nie ma sprawy. Można się spotkać jak już się tu poznamy wszystkie.
Ale ja kazałam mężowi kilka testów kupić. Zrobię dziś, zrobię jutro. Ja już po prostu nie mogę wysiedzieć.![]()

A w ogóle to takie zabawne jak się wyczekuje na tę ciążę. Sama z siebie się śmieję. Siedzę i analizuję każdy objaw. "O, nabrzmiałe cycki - na okres czy na ciążę", "o, skurcz w brzuchu - to ból menstruacyjny czy może macica się rozciąga". takie dylematy popołudniowe przeżywam.![]()
A w ogóle to takie zabawne jak się wyczekuje na tę ciążę. Sama z siebie się śmieję. Siedzę i analizuję każdy objaw. "O, nabrzmiałe cycki - na okres czy na ciążę", "o, skurcz w brzuchu - to ból menstruacyjny czy może macica się rozciąga". takie dylematy popołudniowe przeżywam.![]()
Mloda, przepraszam ale razi mnie Twój błąd ortograficznyGródniówki? Raczej Grudniówki. Co do odejścia, to bardzo dużo dziewczyn było.
Ania_Beata, dla niektórych to śmieszne, że się wyszukuje objawów, a dla niektórych nie. są dziewczyny, które starają się długo i każdy objaw jest dla nich nadzieją na bycie w ciąży![]()