• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

A już znalazłam przychodnię obok mojej wioski, punkt pobrań jest w poniedziałki i czwartki tylko od 7 do 11. I wyniki w necie tego samego dnia ok. 15. Więc jutro na betę polecę jak @ nie przyjdzie.

reklama
Spoko - nie ma sprawy. Można się spotkać jak już się tu poznamy wszystkie.
Ale ja kazałam mężowi kilka testów kupić. Zrobię dziś, zrobię jutro. Ja już po prostu nie mogę wysiedzieć. :)

Jasne, że trzeba się pierw poznać. Najprędzej w poznaniu będę pod koniec kwietnia, początek maja, tak więc to dwa miesiące, to może się w tym czasie poznamy i obyśmy wylądowały w listopadówkach, albo w gródniówkach :-D

A w ogóle to takie zabawne jak się wyczekuje na tę ciążę. Sama z siebie się śmieję. Siedzę i analizuję każdy objaw. "O, nabrzmiałe cycki - na okres czy na ciążę", "o, skurcz w brzuchu - to ból menstruacyjny czy może macica się rozciąga". takie dylematy popołudniowe przeżywam.:tak:

A w ogóle to takie zabawne jak się wyczekuje na tę ciążę. Sama z siebie się śmieję. Siedzę i analizuję każdy objaw. "O, nabrzmiałe cycki - na okres czy na ciążę", "o, skurcz w brzuchu - to ból menstruacyjny czy może macica się rozciąga". takie dylematy popołudniowe przeżywam.:tak:

Ja już się staram tak nie wariować. Lecę do apteki po test. A ty daj znać jak ci wyszedł ;-)

Ja tak miałam wczoraj, miałam masę objawów. A dziś rano przy mierzeniu temp @ się zjawiła niespodziewanie 1 dzień przed czasem.Swoją drogą temp mi nie spadła....

I jak z tymi badaniami dziewczyny, pomożecie?
Ja jutro robię lh, estradiol y fsh (2dc). Testosteron też?

Mloda, przepraszam ale razi mnie Twój błąd ortograficzny :) Gródniówki? Raczej Grudniówki. Co do odejścia, to bardzo dużo dziewczyn było.

Ania_Beata, dla niektórych to śmieszne, że się wyszukuje objawów, a dla niektórych nie. są dziewczyny, które starają się długo i każdy objaw jest dla nich nadzieją na bycie w ciąży :)

reklama
Mloda, przepraszam ale razi mnie Twój błąd ortograficzny :) Gródniówki? Raczej Grudniówki. Co do odejścia, to bardzo dużo dziewczyn było.

Ania_Beata, dla niektórych to śmieszne, że się wyszukuje objawów, a dla niektórych nie. są dziewczyny, które starają się długo i każdy objaw jest dla nich nadzieją na bycie w ciąży :)

Racja, Grudniówki, po prostu to drugie jest ó i przez pośpiech, tak samo jak często każe pisze przez rz. Często nie zwracam uwagi na ortografię, zwłaszcza jak piszę szybko. Co do objawów i ich wyszukiwania to ja się z tego nie śmieje, ale jak sama Ania_Beata zauważyła takie objawy mogą być i na @ i na ciąże i to jest takie gdybanie, nakręcanie się. Ja jak wyszukiwałam w sobie objawów, a potem przychodziła @ to się bardziej zawodziłam niż normalnie, dlatego już się nie przejmuje każdym bólem, ukłuciem itd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry