• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Niestety dopiero jutro zaliczę bete, rano, a i tak wynik do odbioru na drugi dzień. Dziś się nie dałam rady wyrobić, niestety ;(
Skuszę się na test ciążowy może i wykonam od razu, jeśli wyjdą dwie kreski czy cień cienia to pójdę na betę, a jeśli nic to znaczy, że nie, bo testy chyba nie pokazują wyniku negatywnego gdy się jest w ciąży, prawda?

Mloda.Mama test czasem może nie wykazać ciąży jak jest za wcześnie, dlatego beta jest pewniejsza. Może uda ci sie jeszcze dzis zrobic jak masz jakies przeczucia. A kiedy masz dostać @ bo troche nie jestem w temacie.

Mloda.Mama test czasem może nie wykazać ciąży jak jest za wcześnie, dlatego beta jest pewniejsza. Może uda ci sie jeszcze dzis zrobic jak masz jakies przeczucia. A kiedy masz dostać @ bo troche nie jestem w temacie.

zaczęła mi się w nocy z 3 na 4 lutego, mam cykle od 26-32 dni czyli z tego wynika, że najpóźniej to w dzień kobiet powinnam mieć, a już jest 12 marca. Najczęściej mam 29 dniowe cykle, więc jestem po terminie tydzień. Dziś już się nie wyrobię, bo musiałam księgowej fakturkę podrzucić. Sprawdzę jutro telefonicznie w którym laboratorium są wyniki tego samego dnia i tam się udam jutro, bo tu gdzie miałam iść to jednak do 16 pobierają i wyniki na drugi dzień. Jutro rano podzwonię i pójdę tam gdzie w tym samym dniu maja już wynik :) Jeden dzień mnie nie zbawi :)

jolasia ja moge polecic kapsulki inneov sa dosc drogie ale u mnie zdzialaly cuda.Myslalam ze calkiem wylysieje ale one jako jedyne mi pomogly.
Olej rycynowy tez pomaga i len. Len akurat kazala mi zazywac lekarka razem z inneovem.

kobieto, anielska cierpliwość. Ja dziś też zatestuję. Mąż wraca właśnie z pracy i wiezie zakupiony w aptece test. Już nie mogę wytrzymać, choć mi się spóźnia tylko dziś. A i to niekoniecznie, bo to 33 dc, a ja mam cykle różnie 33-35.

Ostatnia edycja:
Mloda.Mama Wydaje mi sie że jak jesteś tydzień po terminie a jesteś w ciąży to każdy test ci to wykaże i nie tylko rano. Śmigaj do apteki po test i rób :tak:

Mloda.Mama Wydaje mi sie że jak jesteś tydzień po terminie a jesteś w ciąży to każdy test ci to wykaże i nie tylko rano. Śmigaj do apteki po test i rób :tak:

Spokojnie... spokojnie... jak jestem teraz w ciąży, to za godzinę też w niej będę. Co się odwlecze to nie uciecze, a co nagle to po diable :)
Pójdę do apteki, zrobię test w tajemnicy przed mężem, bo nie chcę go nakręcać jeśli nie jestem i zobaczymy wtedy co wyjdzie, A cierpliwość właśnie muszę zacząć ćwiczyć, bo ja jestem strasznie niecierpliwa z natury, a przy cieciach cierpliwość to podstawa.

No widze, że bardzo lajtowo do tego podchodzisz, musisz mieć nieziemską cierpliwość. Dobre hasło "jak jestem teraz w ciąży, to za godzinę też w niej będę" Ja bym nie wytrzymała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry