• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyny. Podla @ mnie dzis meczy... w tyn cyklu robie badania. Mozecie mi poradzic jakie na poczatek? Lh, fsh i estradiol pisala mi Asia ze w 1-5 dc tak? Miglabym pojsc jutro. Dobrze zrozumialam?

dziewczynki TSH z wczorajszych badań wynosi 3,46 dla porównania 3 lutego wynosiło 3,83 czyli jest ok, bo spada :tak: lekarka mi mówiła, że mogę mieć tak wysokie TSH po poronieniu, bo w ciąży podobno rośnie...

Blair87 - tak wiem, znam to dziwaczne urządzenie. oże zakupię Jantarka i to zaraz polecę, dziś przyuważyłam w lustereczku jakie rzadkie mam włosy i to z przodu :szok:

mychunia - ale coś długo utrzymuje się tobie takie wysokie tsh. Taka opinia jest od ginekologa czy endokrynologa. Miałaś badaną tarczycę. Może lepiej przyjrzeć się temu bliżej. Znajoma po poronieniu nie miała takiego problemu. Niektóre formy tarczycy ujawniają się dopiero w ciąży.

Miłego dnia dziewczeta.

jołasia ja nigdy problemu nie miałam z tarczycą... jutro idę do ginekologa i z nią pogadam co i jak... po poronieniu mi beta nie spadła do 0 i podobno już nie spadnie :-(

Malus :*

Jussastar mnie też dziś męczy, mam przez nią podały humor strasznie

Jołasia no mi wzmocnił włosy, wa dłużej świeże i szybciej rosną

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Asiu ratunku!!! poradź coś na wypadające włosy. Raz - mam tarczycę haschimoto, Dwa - w pracy nosimy kaski ochronne (uszkodzenia mechaniczne cebulek)

Na regenerację włosów polecam olej lniany(do picia), zawiera on bardzo dużo kwasów Omega 3, które potrafią zdziałać cuda w takich przypadkach. :)
Wiadomo oprócz tego regularne stosowanie dobrej odżywki lub olejku regeneracyjnego powinno pomóc. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry