• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Mloda, zrobisz jak uważasz. Ja napisałam moje zdanie.

Wiem, przecież się nie obrażę. Ty byś swojego dziecka nie zapisała, my małego zapiszemy, taka wolność wyboru. Moim zdaniem więcej agresji jest w filmach i bajkach dla dzieci tych co lecą w TV. Wolę już by bił się w odpowiednim miejscu, pod okiem dorosłego odpowiedzialnego człowieka, niż siedział przed TV. Ale by nie było, że mały się lubi tylko bić, lubi też pomagać w kuchni, grać w kosza i tańczyć... od września chcemy go zapisać na takie zajęcia taneczno teatralne jeśli mu chęć nie minie, bo np do piłki nożnej miał słomiany zapał, z boksem myśleliśmy że też tak będzie, no ale jednak nie...

reklama
Amisia a brałas przed IUI zastrzyk na pękniecie pęcherzyków? Jesli tak to on wychodzi nawet i po tygodniu jeszcze i moze pokazywac ciaze. Oczywiście zyce zeby to była ciaza:-)Mi po zastrzyku kazała pani dr min po 10 dniach sprawdzac tak na wszelki

Zajęcia taneczko-teatralne, to fajny pomysł. Jeżeli chodzi o TV, to dlatego też moje Smerfetki nie oglądają byle czego tylko bajki, które uczą :)

My w ogóle wolimy by oglądał jak najmniej, już wolę by patrzył na teleturnieje, niż na bajki jakie teraz zapodaje kino, Ben10 mnie aż... aż trzęsie mnie jak to widzę. Ostatnio jak oglądaliśmy w weekend dwie bajki w sobotę i w niedzielę, to te stare - Wszystkie psy idą do nieba i Piękna i Bestia. Wolimy mu wymyślać inne zajęcia niż TV. Tak więc dużo rysujemy,malujemy, wycinamy. Na walentynki robiliśmy ozdobne serca i wieszaliśmy na miotle takiej włożonej w wazon i rozłożonej. Do dziś to stoi i nawet fajnie wygląda. Teraz będziemy robić balony w piórach na wielkanoc (takie kurczaki), gramy też często w państwa i miasta razem jak mamy czas.

Dziewczyny, nigdy nie robiłam sobie bety. Jak to się robi? Idzie się do przychodni, mówi się: " na ciążę teścik proszę raz" i już? Czy np. trzeba być na czczo, czy trzeba się wcześniej rejestrować, czy zrobią mi to w każdym punkcie-przychodni czy laboratorium? Bo wiecie... u mnie nadal brak @.

reklama
Ania, nie raz już o tym było pisane. Jeszcze raz napiszę.. NIE TRZEBA być na czczo. Idziesz i mówisz, że chcesz zrobić sobie betę, aby dowiedzieć się czy jesteś w ciąży i tyle. Płacisz, pobiorą Ci trochę krwi i później czekasz tylko na wynik. Nic skomplikowanego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry