• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

goska trzymam kciuki za wizytę ;*

moja kuzynka była wczoraj na połówkowych prenatalnych i potwierdziło się, że będzie miała dziewczynkę :tak:na imię chcą jej dać Klaudia Małgorzata :tak:z dzidzią wszystko w porządku, nawet nie wiecie jak się cieszę :-D

Młoda.Mama
leć na betę :tak:

Amisia super :tak:

reklama
Co do dzieci to moja znajoma urodziła 4 dni po planowanym terminie chłopczyka i dali na imię Konrad, choć przez całą ciąże nie brali tego imienia pod uwagę, miał być Nikodem, ale jak się urodził i go zobaczyła, to od razu uznała, że Konrad do niego bardziej pasuje :)

Kurier dopiero ode mnie wyszedł, wypije herbatkę, odbiorę młodego ze szkoły, bo trzeba mu kupić rękawice bokserskie (ubzdurał sobie że będzie pięściarzem MMA), pójdę z nim i po drodze zrobię betę i kupię sobie butki jakie widziałam, bo już powinna być dostawa i powinni mieć mój rozmiar. Jutro się pewnie przekonam czy te butki były kupione na pocieszenie czy w nagrodę (w zależności od tego jak wyjdzie beta) :)

Mloda, możesz i nie zgodzić się ze mną, ale głupotę zrobisz jeżeli kupisz 6-cio latkowi rękawice bokserskie. Od małego będzie uczył się bicia. Lepiej się jeszcze zastanów :)

Mloda, możesz i nie zgodzić się ze mną, ale głupotę zrobisz jeżeli kupisz 6-cio latkowi rękawice bokserskie. Od małego będzie uczył się bicia. Lepiej się jeszcze zastanów :)

Ale to sport, tam mówią, że takie rzeczy tylko na ringu i na worku, nie na szkolnym korytarzu. Nie będę małego ograniczać, może zostanie kiedyś pięściarzem, po co mu odbierać marzenia. Mój mąż też do tego sceptycznie podchodzi, ale uznał, że dopóki nie będzie tego wykorzystywał w szkole i na podwórku to okay, niech chodzi na boks. Poza tym my akurat jesteśmy za tym, że dziecko musi umieć się bronić, nie atakować, ale oddawać, a nie skarżyć. Wiem, że wielu się z tym nie zgodzi, ale trudno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry