• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie dziewczyny! :-)

Pisze, bo również walczę o swoją dzidzię w dodatku pierwszą :) szukam wsparcia bo jak każda z Was wie rozczarowania bywają bolesne...
Nasze starania trwają już 1,5 roku, mamy też za sobą dwie ciąże biochemiczne...
Od jesieni zeszłego roku jestem pod opieką fantastycznego lekarza i uskuteczniam monitoring owulacji. :)
Ostatnie dwa cykle mam wspomagane Clo oraz Duphastonem..... wczoraj byłam na monitoringu i przyłapaliśmy pęcherzyk akurat na procesie pękania, więc uczyniliśmy z mężem co przykazane w takiej sytuacji:tak:, no i teraz niecierpliwe oczekujemy na efekt :-)

Oczywiście mam niestety tendencję do nakręcania się i przedwczesnego testowania, choć obiecałam sobie, że ten cykl przejdę bez testowych falstartów. ;-)

Tymczasem trzymam mocno kciuki za każdą z Was!

dzien dobry :sorry2: witam sie niesmialo
czy mozna dolaczyc do zacnego grona staraczek 2014?

jestem juz mama prawie 4 letniej Majeczki,wspolnie z mezem podjelismy decyzje ze najwyzszy czas postarac sie o rodzenstwo dla corki.do tej pory bralam tabletki antykoncepcyjne,odstawilam,czekam na krwawienie a potem do dziela .

wszystkim nam zycze ujrzenia jak najwczesniej upragnionych 2 kresek

Asiu ratunku!!! poradź coś na wypadające włosy. Raz - mam tarczycę haschimoto, Dwa - w pracy nosimy kaski ochronne (uszkodzenia mechaniczne cebulek)

witam nowe Staraczki :)

Młoda jak tam? beta zrobiona? kiedy wyniki?

Ania Beata czytaj ze zrozumieniem i nie wyrwane z kontekstu pojedyncze zdanie.

Jołasia ja wzmacniam wcierką Jantar [w aptekach ok 10-12zł] i masując masażerem do głowy, to takie śmieszne urządzenie z drucików

reklama
Ania Beata czytaj ze zrozumieniem i nie wyrwane z kontekstu pojedyncze zdanie.

Co? Przecież to był żart, na litość boską. Przeczytałam ze zrozumieniem. Zdanie miało sens, kiedy odnosiło się do opisanej przez was sytuacji, ale też miało zabawny wydźwięk - jeśli zerknie się na nie z przymrużeniem oka. Dystans, dystans i jeszcze raz.... (co?) dystans!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry