• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Grochson ja jak mam byc szczera to tylko tak w tozerklam ale podpisalam wszystko co mi podtykali pod nos bo na prawde chcialam stamtad wyjsc zaszyc sie pod koldra i wyplakac tylko o tym marzylam...moze to i dobrze po po czyms takim wyobraznia by dzialala i strach bylby jeszcze silniejszy...Myslalam ze tylko dostane maske pojde spac i tyle ale zaraz rano jak zajechalam ten czopek na skurcze potem ten bol przez tyle czasu a po obudzeniu sie ta rurka w gardle...wole zapomniec o tym zabiegu jak najszybciej...bo bylo to dla mnie straszne.A Wam tez kazali obraczki i pierscionki posciagac? Bo ja juz bylam przymroczona ale mi sciagali potem znalazlam je w szafce...ciekawe po co to...
karolina859 dziekuje lepiej mi po tym co napisalas :tak:Po prostu wiem ze po takich przypadkach zaufanie jest nieco ograniczone...i trudno sie dziwic...dlatego staram sie dokladnie opisac co i jak bylo no i przy okazji zerknelam w papiery bo wtedy nie bylo mi to w glowie za bardzo...

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie daj zdjęcie teściku, a potem wyniki bety :)

Ja temperatury nie mierzę, bo nie jestem systematyczna, ledwie o foliku pamiętam by brać, jeszcze czasami mi mąż przypomina. Poza tym nie mierzę i nie liczę by nas nie spinać, od stycznia szliśmy na żywioł i może to właśnie okażę się najlepszą dla nas metodą (dowiem się pewnie jutro) :)

Życzę wszystkim udanych i SZYBKICH staranek :)

20140312_112421.jpg
20140312_112421.jpg

reklama
Aschlee - co ty piszesz? Co udowadniać? Ja po prostu nie znam słów którymi bym mogła cię pocieszyć. Wszystko takie banalne się wydaje.

Gochson - dziękuje ;) miałam pyszne śniadanko ale nie utrzymałam na żołądku. Emek żartuje że fasolka charakterna będzie bo tak mamę męczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry