• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

To przejdę się na betę, dziś zdążę... ale nie trzeba być na czczo? Co prawda dopiero po południu bym tam poszła, sprawdziłam już, że do 17 jest punkt pobrań... to jutro bym wiedziała. Ale nie robię sobie nadziei, bo pewnie nie, bo nie czuje żadnych objawów, chociaż na objawy to pewnie za wcześnie, ale na @ też się nie czuje. W ogóle mnie to się wydaje, że robienie tych dzieci powinno być łatwiejsze, powinien to być szybszy proces.

reklama
Beta HCG nie musi byc robiona na czczo mozna ja zrobic o kazdej porze dnia . Ruszaj teraz to moze dzisiaj beda wyniki w necie :D nie moge sie doczekac !!! trzymamy kciuki zeby sie udalo !

Mloda, jeżeli martwisz się o to, to przerwij starania na 2/3 miesiące i będzie wtedy odpowiedni wiek dla dziecka ;) Dziwne masz trochę myślenie. przepraszam, ale każde dziecko inaczej się rozwija i ta przepaść nie ma znaczenia. Moja młodsza córka 1,5 roku i jest bardzo mądrym dzieckiem.

Nie martwię się o to aż tak by przerywać starania. Prawda, ze każde dziecko się inaczej rozwija. To było takie gdybanie, filozofowanie, przecież nie będę się kierowała datą , każda ma plusy i minusy. Plus rodzenia na zimę, to taki, że potem kiedy już się chodzi na takie dłuższe spacerki, to już akurat ciepło na dworze się robi.

Dobre myślenie. W takim razie jeżeli masz czas idź na betę ;) Ciekawa jestem, czy mogło się udać. Ja szczerze, to nie wytrzymałabym tak długo :P Owszem raz tak miałam, ale później okazało się, że to ciążą :D

Goska03 ja z checią bym dołaczyła do listopadówek :-) ja termin @ mam w czwartek/piatek bo mam cykle 23-24 dniowe.
Ja na razie to chciałabym by była już np niedziela i @ nie przylazła. A dzis dopiero środa. W zeszłym cyklu to juz 22 dc dostałam @ - wyjatkowo szybko.
Najbardziej czuję sie kolejnego rozczarowania
Dobra ja zmykam do pracy
Mam nadzieje ze jak wieczorekiem tu zajrze to nadal tu bedziecie :-)
Miłego dnia:-)
Wrocław cały w słońcu

Nie dziękuje za kciuki, by nie zapeszyć, ale teraz nie mogę iść bo czekam na kuriera, a nie mam komu tego "zlecić". Z resztą mi się wydaje, że w tej wiosce w której mieszkam, to wszystko jest na jutro niezależnie od pory robienia. Pójdę koło 13-14.

Malusiolka ja zazwyczaj wytrzymywałam 2-4 dni spóźnienia i robiłam test, a tak to dziś wejrzałam na datę i policzyłam sobie, że 1 dzień @ miałam 4.02 i mnie tak ruszyło, że może jednak.

Amisia - Gratulacje :)

reklama
Wiecie co??? Ta moja intubacja wszystkich zadziwila i postanowilam zajrzec do tych moich dokumentow...i tam juz pisze w powiklaniachktore kazal mi przeczytac...
skutki uboczne przy znieczuleniu ogolnym(narkozie
1. trudnosci z przelykaniem,bol gardla i uszkodzenie strun glosowych w skutek zranien krtani lub tchawicy przez wprowadzenie weza oddechowego,ktore sa zazwyczaj przejsciowe i nie wymagaja z regoly leczenia
2. uszkodzenia zebow, osadzonych trwale zebowsztucznych wzgl. protez dentystycznych do utraty zebow wlacznie w skutek intubacji. Jezeli pacjent posiada luzne zeby i/lub choruje na przyzebice.Mozliwa koniecznosc leczenia dentystycznego...
no szok :szok::szok::szok:dobrze ze wtedy dokladnie tego nie czytalam bo po tamtej informacji bylo mi wszystko jedno i jedyne co potrafilam to tempo patrzec w sciane albo podloge

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry