• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

A może i racja, cenowo zbliżone do testu domowego, a znacznie pewniejsze. Przejdę się w południe, tylko ciekawe ile się czeka na wyniki, pewnie na drugi dzień, no nie?

reklama
Kochane my kiedyś zrobiliśmy sobie zamknięty wątek na bb i zrezygnowalyśmy bo ciezko sie tam pisało i podpisów nie można dodawać :(

Uważam że wątek na ogólnym powinien pozostać bo osoby które na prawdę tego potrzebują powinny móc dołączyć. Jestem za tym by ignorować podejrzane osoby. Same ze sobą pisać nie będą.

Mloda, dziwne że jesteś po terminie @ i nie pomyślałaś o sprawdzeniu, czy jesteś w ciąży. idź na betę, a Twoje wątpliwości rozwieją się. Raz się pytasz o test kiedy robić, a później niby jest test zrobiony :)

Mloda, dziwne że jesteś po terminie @ i nie pomyślałaś o sprawdzeniu, czy jesteś w ciąży. idź na betę, a Twoje wątpliwości rozwieją się. Raz się pytasz o test kiedy robić, a później niby jest test zrobiony :)

Nie robiłam testu, bo nieraz mi się ze stresu spóźnia @, dlatego chciałam poczekać ze sprawdzeniem... ze zrobieniem testu, bo o becie wstyd się przyznać, ale nawet nie pomyślałam. Nigdzie nie napisałam, że zrobiłam test, więc musiałaś coś pomylić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry