• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

gratuluje Wam dziewczyny które podszywacie się za inne osoby i urozmaicacie swoje zycie o fałszywe fakty - rozwalilyscie wątek który był tak wspaniały i 'rodzinny' . Dzieki takim osobom jak wy My wszystkie uczciwe dziewczyny zderzyłyśmy się mocno z rzeczywistością i nabrałyśmy do wszystkiego dystansu - możecie być z siebie dumne wasz cel został osiągnięty .

reklama
Witam przy kawce

Widzę, że nieźle się porobiło. Szkoda by było, zeby za sprawą jednej osoby wszystkie inne rezygnowały z forum. Przecież mamy się wspierać i pomagać sobie w trudnych chwilach, a FB jakoś do mnie nie przemawia.

Motylku z całego serca trzymam za Ciebie kciuki, nie można od razu zakładać, że coś pójdzie nie tak. Ja mam za sobą 3 poronienia i co, ze strachu mam nie próbować - nie, trzeba myśleć pozytywnie i Ty tez tak myśl.

Asiu szykuje się kolejny piękny dzień - pewnie u Was w górach też. Piękna pogoda Wam się trafiła, więc korzystajcie z wolnego czasu.

Hej widze zamieszanie straszne.
Grupa zamknieta jest ok ale czasami ludZie przestaja w niej pisac i zamiera;(
Oj dziewczyny lubie z Wami pisac ale staram sie z dystansem do tego podchodzic . Mysle ze w naszej grupie jeszcze nie jedna Ola jest;)
Ja na forum o poronieniu mialam dziewczyny ktore udawaly smierc i choroby dzieci. To dopiero byl szok. Jak wszyscy plakali a laska okazala sie byc trolem. Od tej pory uwazam

Wiecie co a mi nawet trochę żal takich osób, pomyście jak muszą mieć beznadziejne życie żeby udawać kogoś innego, nudne, bez zainteresowania innych życie...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny,
Dziś przyszła @, bez zapowiedzi bo dzień wcześniej. Temperatura nie spadła bo 36,90. Więc wredna małpa rozwiała wszystkie nadzieje.:-(
Miłego dzionka

Cześć dziewczyny

Juz wczoraj troche podczytałam ale nie miaam wieczorem juz siły odpisac. To sie kwas zrobił ehhh
Ja tez nie rozumiem po co tacy jak Olusia to robią..
Szkoda że niektóre z nas odchodza z forum..

Motylkowa gratulacje:-)

cześć dziewczynki :-D

goska w Pogwizdowie z mężem mieszkamy :-)

iwo
kochana nie denerwuj się ;*

wiecie co ta sprawa jest na prawdę dziwna... Olusia straciła w wielu oczach... choć każdemu zdarzy się coś chlapnąć bez zastanowienia i potem tego żałować, ale macie rację nie na takie tematy... odkąd jestem na tym forum troli było kilka każdy zdemaskowany i potwierdzony...

Motylku nie denerwuj się ;*

co do grupy zamkniętej na bb miałyśmy taką i jedna osoba, której każdy ufał okazałą się trollem :wściekła/y:

jussastar przykro mi...

Cześć dziewczynki :* Po pierwsze szok, szok i jeszcze raz szok. Ufasz komuś, a ktoś później okłamuje Ciebie. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, bo szczerze nie widziałam zdjęcia, które Olusia wstawiła na FB. Asia, te które Ty dałaś nie jest widoczne, a szkoda. Na pewno SSMama, to nie Olusia, bo nie mogłaby w tym samym czasie być na forum z nią, bo od razu byłoby to widoczne w IP, które się zmienia (jak ktoś ma zmienne), ale cyferki w jakimś stopniu składają się w całość. Ja wiem, że każda z nas boi się dziewczyn, które oszukują, ale zakładanie kolejnej grupy i to zamkniętej jak dla mnie jest bez sensu. Zaraz większość z Was zajdzie w ciąże i garstka zostanie tam. A ten wątek jest po to aby nowe dziewczyny dołączały się do nas i żebyśmy się nawzajem wspierały. Szkoda, że nie można pisać o wszystkim, bo ktoś sobie to wykorzysta, ale nie uciekajmy stąd. Dziewczyny, tylko się nie gniewajcie na mnie, ale nie potrafię napisać co czuje teraz jak Olusia nas oszukała. Może i nie chciała, a może i chciała. Teraz mam 1000 myśli co Ona chciała, a czego nie. Na pewno będę zwracać większą uwagę na to co piszesz. Szkoda, że oszukałaś nas w takim stopniu. Na drugi raz przemyśl parę razy zanim coś takiego wstawisz na FB. Rozumiem, że poroniłaś i nie wiedziałaś co masz ze sobą zrobić, ale większość z nas straciła swoje maleństwa i wiem, że ból jest razem z nami. Ola, moim zdaniem powinnaś na ogólnym napisać, że ciąża i dziecko to tylko żart. Żarty, żartami, ale kiedyś możesz mieć z tym problem. Jeżeli ktoś naprawdę uwierzył w Twoje kłamstwo, a później okaże się, że nie widzi tego dziecka może posądzić Ciebie o morderstwo. Wiem, wiem głupio piszę, ale jak wy to widzicie? Wchodzicie na FB jest zdjęcie Oli dziecka, a jak spotykacie ją na żywo okazuje się, że już nie ma dziecka. Moja pierwsza myśl oddała, albo coś z nim zrobiła.

Watpliwosc, z tą betą kojarzy mi się lamorelka. Ciąża, nie ciąża i raptownie nie mogła wejść na forum tylko na stronkę ze swoją owulacją. Gadanie. Tak samo pamiętam jak black_tea też próbowała nam wmówić ciąże i niby że w szpitalu jest, bo na tyłek spadła i betę jej będą robić, bo jest w ciąży. Jeżeli w szpitalu jesteś i robią ci badania, bo potrzebują szybko, to zaraz masz wynik. Zwlekała cały dzień, aż w końcu odeszła z forum, bo kłamstwo ją przerosło.

Kurde dziewczyny, nie odchodźcie ;/ Nie może być tak, że jedna osoba rozwala nam grupę. Jeżeli nie chcecie pisać, czytać Olą to ignorujcie ją, a nie olewajcie nas. Przecież większość z nas Was nie oszukała i dlaczego my mamy przez to cierpieć? Ja od jakiegoś czasu mniej piszę, ale cały czas jestem z Wami. Wczoraj M miał po 15-tej wolne, to raz chcieliśmy spędzić czas i na chwilkę zajrzałam do Was, a nawet nie odpisywałam. Teraz dzieci ważniejsze więc na ile jestem wstanie to piszę.

Motylku, gratuluję!!! Wiedziałam, że się uda :*:* Musisz być spokojna i będzie dobrze :)

Blair, przykro mi kochana :* <przytul> Napisz mi na PW jeszcze raz datę @ to Ciebie przepiszę. Przez to wszystko nie mogę znaleźć tej Twojej wypowiedzi.

Jeżeli kogoś jeszcze mam przepisać proszę pisać na PW, bo tutaj za dużo się dzieje, a ja nie jestem wstanie tego nadrobić.

Witam !!!
No to się widzę porobiła niezła sraka :-D:-D:-D Dobrze, że się mało udzielam bo może jakiś troll lub inny krasnolud by mnie zwęszył :wściekła/y::wściekła/y:
Z drugiej strony można to tak rozumieć- bo nas z moim chłopem też ktoś co chwila wkurwia , bo się okazuje, że już wszyscy - ( został tylko kuzyn i siostra męża) mają dzieci albo z brzuchami latają a my ciągle nie. Wiec niektórym powiedzieliśmy, że mamy problem i sami nie wiemy kiedy ale nie wyobrażam sobie sytuacji żebyśmy udawali, że jestem w ciąży ( choć jakbyście zobaczyli moje zdjęcie na fb to same byście powiedziały że to jakiś 5 mc) albo mam dziecko choćbym sobie mogła z 10 takich zdjęć wstawić z różnymi dziećmi koleżanek. Mąż to by mnie chyba zatłukł za takie coś :szok::szok::szok:

Wiem jedno, że nie jestem fałszywa i kłamcą bo ja po prostu nie umiem kłamać - nawet przez to, że nie mam pracy bo teraz gdziekolwiek się nie pójdzie nawet na rozmowę kwalifikacyjną to robotę dostają te osoby, które kłamią i lizą dupy.

Dziś będę dzwonić do kliniki, żeby mi kartę oddali a lbo skserowali ciekawe co mi powiedzą - albo ile zabulę za ksero ??

reklama
Malus - czytalas posty na zamknietej na fb ??

Olusia a co do Ciebie - to ostatni moj post na twoj temat bo nie chce mi sie nawet nerwow szargac .
pisalas ze wyjasnilas sytuacje z tymi dziewczynami - gowno prawda. Osobiscie pisalam z obiema dzisiaj rano i bardzo serdecznie Cie pozdrawiaja i z niecierpliwoscia oczekuja W DALSZYM CIAGU na zdjecia twojej wspanialej coreczki .
Przeszukaj zdjecia z calego internetu i wybierz najładniejsze twoim zdaniem :) jak się bawic to na całego.
pograzylas się w swoim kłamstwie i zadławiłaś się nim . rada na przyszlosc - co za dużo to nie zdrowo :)
a jak tam się mieszkało w Chicago ? czemu się tak ograniczasz ? lot w kosmos byłby bardziej efektowny i na twoim poziomie :)
i tak doceniam chociaz to ze na profilu byly twoje prawdziwe zdjecia bo szczerze do ostatniej chwili myslalam ze jestes znudzona szkola 15 latką.
uszanuj chociaz teraz to forum i z niego zniknij .
.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry