Cześć dziewczynki :* Po pierwsze szok, szok i jeszcze raz szok. Ufasz komuś, a ktoś później okłamuje Ciebie. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, bo szczerze nie widziałam zdjęcia, które
Olusia wstawiła na FB.
Asia, te które Ty dałaś nie jest widoczne, a szkoda. Na pewno
SSMama, to nie
Olusia, bo nie mogłaby w tym samym czasie być na forum z nią, bo od razu byłoby to widoczne w IP, które się zmienia (jak ktoś ma zmienne), ale cyferki w jakimś stopniu składają się w całość. Ja wiem, że każda z nas boi się dziewczyn, które oszukują, ale zakładanie kolejnej grupy i to zamkniętej jak dla mnie jest bez sensu. Zaraz większość z Was zajdzie w ciąże i garstka zostanie tam. A ten wątek jest po to aby nowe dziewczyny dołączały się do nas i żebyśmy się nawzajem wspierały. Szkoda, że nie można pisać o wszystkim, bo ktoś sobie to wykorzysta, ale nie uciekajmy stąd. Dziewczyny, tylko się nie gniewajcie na mnie, ale nie potrafię napisać co czuje teraz jak
Olusia nas oszukała. Może i nie chciała, a może i chciała. Teraz mam 1000 myśli co Ona chciała, a czego nie. Na pewno będę zwracać większą uwagę na to co piszesz. Szkoda, że oszukałaś nas w takim stopniu. Na drugi raz przemyśl parę razy zanim coś takiego wstawisz na FB. Rozumiem, że poroniłaś i nie wiedziałaś co masz ze sobą zrobić, ale większość z nas straciła swoje maleństwa i wiem, że ból jest razem z nami.
Ola, moim zdaniem powinnaś na ogólnym napisać, że ciąża i dziecko to tylko żart. Żarty, żartami, ale kiedyś możesz mieć z tym problem. Jeżeli ktoś naprawdę uwierzył w Twoje kłamstwo, a później okaże się, że nie widzi tego dziecka może posądzić Ciebie o morderstwo. Wiem, wiem głupio piszę, ale jak wy to widzicie? Wchodzicie na FB jest zdjęcie
Oli dziecka, a jak spotykacie ją na żywo okazuje się, że już nie ma dziecka. Moja pierwsza myśl oddała, albo coś z nim zrobiła.
Watpliwosc, z tą betą kojarzy mi się
lamorelka. Ciąża, nie ciąża i raptownie nie mogła wejść na forum tylko na stronkę ze swoją owulacją. Gadanie. Tak samo pamiętam jak
black_tea też próbowała nam wmówić ciąże i niby że w szpitalu jest, bo na tyłek spadła i betę jej będą robić, bo jest w ciąży. Jeżeli w szpitalu jesteś i robią ci badania, bo potrzebują szybko, to zaraz masz wynik. Zwlekała cały dzień, aż w końcu odeszła z forum, bo kłamstwo ją przerosło.
Kurde dziewczyny, nie odchodźcie ;/ Nie może być tak, że jedna osoba rozwala nam grupę. Jeżeli nie chcecie pisać, czytać Olą to ignorujcie ją, a nie olewajcie nas. Przecież większość z nas Was nie oszukała i dlaczego my mamy przez to cierpieć? Ja od jakiegoś czasu mniej piszę, ale cały czas jestem z Wami. Wczoraj M miał po 15-tej wolne, to raz chcieliśmy spędzić czas i na chwilkę zajrzałam do Was, a nawet nie odpisywałam. Teraz dzieci ważniejsze więc na ile jestem wstanie to piszę.
Motylku, gratuluję!!! Wiedziałam, że się uda :*:* Musisz być spokojna i będzie dobrze
Blair, przykro mi kochana :* <przytul> Napisz mi na PW jeszcze raz datę @ to Ciebie przepiszę. Przez to wszystko nie mogę znaleźć tej Twojej wypowiedzi.
Jeżeli kogoś jeszcze mam przepisać proszę pisać na PW, bo tutaj za dużo się dzieje, a ja nie jestem wstanie tego nadrobić.