• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Po dlugim ogarnianiu po kilku piwach napisze taj :
Gratulacje Motylkowa :****

MLODA MAMA Az zal czytac Twoje wypowiedzi... daj sobue spokoj i opusc forum bo sie pograzasz

Olu zawiodlam sie... kolejny raz... pisze tu o trudnych chwilach w moim zyciu... uzewnetrzniam sie a Ty nas oszukujesz... wybacz ale jyz nue wierze i mozesz pisac co chcesz ale niewierze ze jesteś isoba za ktora sie podajesz i jezeli dobrze się przy tym bawilas to super bo ja nie. ..

Cyntia wybacz ale ja czasem mam wrazenie ze z Toba moze tez cis nie tak... bo piszemy Ci i dajemy dowody a Ty dalej swoje

dzień dobry - prosze Was zakończmy temat trolli
Dziś dzień Motylkowy :-)

Motylku - nic się nie strachaj. Betka na pewno wyjdzie ładna:tak::tak:bardzo sie cieszę że się udało!!!

Anulka - może dołaczysz do motylka? :-)

jejku ja znów musze pracowac zdalnie :-( młoda złapała wirusa, pół klasy chore
objawy: ból brzucha, stawów oraz skacząca temperatura
poprosze o skierowanie na badania bo do grudnia wogóle nie chorowala a teraz łapie ciągle infekcje :baffled:

Kochane a ja :-( he he

Proponuje Wam założyć wątek zamknięty jest to najlepszą opcja można spokojnie dodawać zdjęcia i uzewnetrzniać się bez obaw że cały świat może nas czytać i oglądać:-)

reklama
hej, jestem za warkiem, zamkniętym, ja osobiście FB nie lubię ;-)
mogę wejść ale tak na stałe to nie

Motylowa, jak tam powtórzyłaś test?
Lalka - jak tam? odezwij się cos ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry